Лайм

Як зробити трендовий світловідбиваючий манікюр: 9 ідей на літо-2022

Поекспериментуйте на дозвіллі

Для багатьох дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок під час війни. І якщо ви вже робили влітку ніжний манікюр або дизайн у патріотичних кольорах, цього разу поекспериментуйте з трендовим світловідбиваючим нейл-артом. theLime ділиться з вами свіжими ідеями, з якими можна вирушити до свого майстра.

Світловідбиваючий гель-лак – це напівпрозоре, кольорове покриття з мерехтливими частинками у складі. У свою чергу частинки це мікроскопічні багатогранні фрагменти скла або пластику, які відбивають світло і створюють мерехтіння, але саме при штучному освітленні: під лампою, спалахом фотоапарата тощо. Зазначимо, що при денному світлі такий гель-лак дає ефект дрібного голографічного піску, який блищить цілком звичайно.

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Чернігів (@stacy.nails.art)

Для літнього манікюру можна вибрати яскравий відтінок світловідбиваючого гель-лаку, наприклад, синій, червоний, коричневий або чорний. Такий дизайн буде гарно виглядати як на довгих, так і на коротких нігтях.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Машенька Ревко (@mashenka_revko_nails)

Ще один стильний варіант дизайну – зробити на кожному нігті градієнтний перехід від одного кольору до іншого, потім прикрасити стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. А зверху нанести світловідбиваючий гель-лак - таким чином ми отримаємо нігті з мармеладним незвичним візерунком.

Переглянути цей допис до Instagram

МанікюрПедикюрКиїв (@beautyroom.kate)

Можна також зробити ніжний манікюр у рожево-фіолетовій гамі. Більшість нігтів покриваємо насиченим відтінком і світловідбиваючим гель-лаком, а один – нюдовим і наносимо на нього сухоцвіти.

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Демидівка (@nail_demidovka)

Власницям довгих нігтів мигдалеподібної форми радимо зробити напівпрозоре бежеве покриття, а кінчик нігтя виділити лаком зі світловідбивним ефектом. Вийде оригінальний варіант ніжного французького манікюру.

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Демидівка (@nail_demidovka)

Також можна зробити світловідбиваючий манікюр у патріотичній гамі: наносимо на частину нігтів синій гель-лак, а на іншу – жовтий. Зверху закріплюємо гель-лаком із мерехтливими частинками.

Переглянути цей допис до Instagram

Марія Курганевич (@maria_kurganev)

Ще один варіант дизайну – поєднати в одному манікюрі нюдове однотонне покриття та сріблястий світловідбиваючий гель-лак.

Переглянути цей допис до Instagram

Марина Верешко (@marine.vereshko10.12)

Зі світловідбиваючим лаком також можна створити незвичний французький манікюр. Основу нігтя покриваємо як зазвичай бежевим або світло-рожевим лаком, а кінчик – чорним лаком із частинками, що мерехтять.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @nails_halya19

Ще один варіант дизайну – деякі нігті повністю зафарбовуємо насиченим кольором та світловідбиваючим гель-лаком, а на інших робимо французький манікюр із мерехтливими частинками.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @marta__shtogrun

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців