Лайм

Сподобається всій родині. Рецепт легкого яєчного супу з вермішеллю на обід

Приготуйте його на курячому бульйоні

Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, варто скуштувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як приготувати на обід густий сирний суп, а тепер ділимося рецептом апетитного яєчного супу з вермішеллю на курячому бульйоні.

Інгредієнти: 1,5 л курячого бульйону, 100 г макаронів, 1 морква, 1 цибулина, 4 яйця, 20 г вершкового масла, пучок кропу та петрушки, сіль та перець за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування:

Куряче м'ясо ретельно промийте у холодній воді, покладіть у каструлю та залийте 1,5 л води. Поставте варитись на середній вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи пінку.

Коли бульйон закипить, варіть ще 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте очищену і порізану моркву, цибулину, за бажання - селера та корінь пастернаку. Після закипання поваріть бульйон ще 20 хвилин.

У киплячий бульйон додайте вершкове масло, сіль, перець, вермішель. Варіть її згідно з інструкцією на упаковці.

Розбийте яйця в миску, розмішайте виделкою і тонкою цівкою влийте в курячий бульйон із вермішеллю. Розмішайте та розлийте яєчний суп по тарілках. Перед подачею посипте подрібненою зеленню та тертим сиром.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці

Яку сукню вибрати на випускний, щоб мати приголомшливий вигляд: наймодніші фасони

Які фасони випускних суконь у тренді влітку 2024 року, а також чим їх доповнити для створення стильного та красивого образу