Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, варто скуштувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як приготувати на обід густий сирний суп, а тепер ділимося рецептом апетитного яєчного супу з вермішеллю на курячому бульйоні.

Інгредієнти: 1,5 л курячого бульйону, 100 г макаронів, 1 морква, 1 цибулина, 4 яйця, 20 г вершкового масла, пучок кропу та петрушки, сіль та перець за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування:

Куряче м'ясо ретельно промийте у холодній воді, покладіть у каструлю та залийте 1,5 л води. Поставте варитись на середній вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи пінку.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Коли бульйон закипить, варіть ще 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте очищену і порізану моркву, цибулину, за бажання - селера та корінь пастернаку. Після закипання поваріть бульйон ще 20 хвилин.

У киплячий бульйон додайте вершкове масло, сіль, перець, вермішель. Варіть її згідно з інструкцією на упаковці.

Розбийте яйця в миску, розмішайте виделкою і тонкою цівкою влийте в курячий бульйон із вермішеллю. Розмішайте та розлийте яєчний суп по тарілках. Перед подачею посипте подрібненою зеленню та тертим сиром.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.