Лайм

Сподобається всій родині. Рецепт легкого яєчного супу з вермішеллю на обід

Приготуйте його на курячому бульйоні

Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, варто скуштувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як приготувати на обід густий сирний суп, а тепер ділимося рецептом апетитного яєчного супу з вермішеллю на курячому бульйоні.

Інгредієнти: 1,5 л курячого бульйону, 100 г макаронів, 1 морква, 1 цибулина, 4 яйця, 20 г вершкового масла, пучок кропу та петрушки, сіль та перець за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування:

Куряче м'ясо ретельно промийте у холодній воді, покладіть у каструлю та залийте 1,5 л води. Поставте варитись на середній вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи пінку.

Коли бульйон закипить, варіть ще 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте очищену і порізану моркву, цибулину, за бажання - селера та корінь пастернаку. Після закипання поваріть бульйон ще 20 хвилин.

У киплячий бульйон додайте вершкове масло, сіль, перець, вермішель. Варіть її згідно з інструкцією на упаковці.

Розбийте яйця в миску, розмішайте виделкою і тонкою цівкою влийте в курячий бульйон із вермішеллю. Розмішайте та розлийте яєчний суп по тарілках. Перед подачею посипте подрібненою зеленню та тертим сиром.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку