Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, варто скуштувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як приготувати на обід густий сирний суп, а тепер ділимося рецептом апетитного яєчного супу з вермішеллю на курячому бульйоні.
Інгредієнти: 1,5 л курячого бульйону, 100 г макаронів, 1 морква, 1 цибулина, 4 яйця, 20 г вершкового масла, пучок кропу та петрушки, сіль та перець за смаком.
Приготування:
Куряче м'ясо ретельно промийте у холодній воді, покладіть у каструлю та залийте 1,5 л води. Поставте варитись на середній вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи пінку.
Коли бульйон закипить, варіть ще 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте очищену і порізану моркву, цибулину, за бажання - селера та корінь пастернаку. Після закипання поваріть бульйон ще 20 хвилин.
У киплячий бульйон додайте вершкове масло, сіль, перець, вермішель. Варіть її згідно з інструкцією на упаковці.
Розбийте яйця в миску, розмішайте виделкою і тонкою цівкою влийте в курячий бульйон із вермішеллю. Розмішайте та розлийте яєчний суп по тарілках. Перед подачею посипте подрібненою зеленню та тертим сиром.
- Читайте також, як зварити смачну юшку з карася.
- Раніше ми ділилися рецептом наваристого горохового супу з копченими ковбасками.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.