Лайм

Сподобається всій родині. Рецепт легкого яєчного супу з вермішеллю на обід

Приготуйте його на курячому бульйоні

Якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими та смачними першими стравами, варто скуштувати кілька небанальних варіантів. Раніше ми розповідали, як приготувати на обід густий сирний суп, а тепер ділимося рецептом апетитного яєчного супу з вермішеллю на курячому бульйоні.

Інгредієнти: 1,5 л курячого бульйону, 100 г макаронів, 1 морква, 1 цибулина, 4 яйця, 20 г вершкового масла, пучок кропу та петрушки, сіль та перець за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування:

Куряче м'ясо ретельно промийте у холодній воді, покладіть у каструлю та залийте 1,5 л води. Поставте варитись на середній вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи пінку.

Коли бульйон закипить, варіть ще 20 хвилин на повільному вогні. Потім додайте очищену і порізану моркву, цибулину, за бажання - селера та корінь пастернаку. Після закипання поваріть бульйон ще 20 хвилин.

У киплячий бульйон додайте вершкове масло, сіль, перець, вермішель. Варіть її згідно з інструкцією на упаковці.

Розбийте яйця в миску, розмішайте виделкою і тонкою цівкою влийте в курячий бульйон із вермішеллю. Розмішайте та розлийте яєчний суп по тарілках. Перед подачею посипте подрібненою зеленню та тертим сиром.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати