Лайм

Як приготувати наваристий гороховий суп з копченими ковбасками: простий рецепт

Такий суп чудово доповнить літнє меню

Під час війни кожна господиня намагається стежити за раціоном своєї сім'ї. Адже через нервове перенапруження та незбалансоване харчування навіть найздоровіша людина ризикує підхопити вірус чи інфекцію. Тому кілька разів на тиждень потрібно додавати у меню перші страви. І якщо ви вже робили суп із фрикадельками з курячого фаршу, цього разу приготуйте в мультиварці гороховий суп із копченими ковбасками. theLime підібрав перевірений рецепт.

Інгредієнти: горох (300 г), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), картопля (1 шт.), лавровий лист (2 шт.), копчені сардельки або ковбаски (3 шт.), сіль (1 ч. л.), чорний перець (0,5 ч. л.).

Фото: instagram.com/chef_andre_channel

Приготування:

Горох ретельно промиваємо у проточній воді та замочуємо у холодній на кілька годин (мінімум – 4), а краще на всю ніч.

Всі овочі споліскуємо у воді. Картоплю очищаємо від шкірки, нарізаємо середнім кубиком.

Цибулю чистимо і ріжемо досить дрібно, а моркву тремо на тертці. Сардельки чи ковбаски також подрібнюємо ножем.

Викладаємо всі інгредієнти в мультиварку, заливаємо їх водою, додаємо сіль та перець за смаком, включаємо режим "Суп". Виставляємо час – 30-40 хвилин, закриваємо кришку та чекаємо. Через зазначений проміжок часу гороховий суп буде готовий.

Розливаємо суп у порційні тарілки та подаємо до столу. Також можна посипати зверху дрібно нарізаною зеленню чи сухариками.

Фото: instagram.com/chef_andre_channel

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку