Лайм

Як приготувати в духовці фарширований перець з рисом і м’ясом: простий рецепт

Побалуйте свою сім'ю

У серпні у багатьох господинь дозріває болгарський перець. І якщо ви вже знаєте, як зберегти його свіжим якомога довше, а також, як закрити кілька баночок у солодкому маринаді, побалуйте близьких незвичною стравою на обід або вечерю. theLime ділиться перевіреним рецептом.

Інгредієнти: солодкий перець (4 шт.), рис (0,5 склянки), куряче філе (300 г), цибуля (1 шт.), вершки (150 мл), вершкове масло, зелень, твердий сир.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Рис промиваємо у проточній воді, потім відварюємо у підсоленій воді до напівготовності.

Філе промиваємо, обрізаємо, якщо є, зайвий жир та хрящі. Нарізаємо курку дрібним кубиком.

Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо ножем.

Зелень промиваємо, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем. Сир тремо на тертці.

На сухій сковороді обсмажуємо куряче філе з цибулею, потім додаємо трохи вершкового масла та вершків. Доводимо все до кипіння, солимо, потім всипаємо рис і зелень. Тушкуємо ще приблизно 5 хвилин і знімаємо з плити. Начинка готова.

У кожну половинку перцю викладаємо начинку, посипаємо натертим сиром.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Деко для випікання за бажанням можна застелити пергаментним папером. Викладаємо на нього підготовлені половинки перцю та відправляємо у духовку. Випікаємо приблизно 20 хвилин.

Подаємо фаршировані перці до столу та насолоджуємося смаком.


Переглянути цей допис до Instagram

Рецепти (@_recept_mari)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні