Лайм

Як закрити на зиму перець з сирною начинкою: простий рецепт

Знадобиться зовсім небагато часу

Рецептів, головним компонентом яких є перець, існує незліченна кількість. Наприклад, раніше ми розповідали, як зробити з цього продукту пікантну та помірно гостру аджику. Цього разу theLime поділиться не менш смачним рецептом перцю з сирною начинкою – заготовка, яка радуватиме вас та ваших рідних в зимовий період.

Фото: instagram.com/helena_bas88

Інгредієнти: перець солодкий червоний 15 шт, сир фета 600 г (або бринза 300 г та фета 300 г), пучок петрушки або кропу, цукор 1 ч л, дрібка лимонної кислоти та солі.

Приготування: перець миємо, видаляємо насіння. Далі перекладаємо його в каструлю з водою, додаємо трішки солі та лимонної кислоти. Варимо 10 хв – за цей час перець має стати м’яким, але не розваритися. Після чого викладаємо його на кухонний рушник, щоб стекла зайва вода.

Фото: instagram.com/helena_bas88

Тим часом сир перетираємо із зеленню, часником та цукром, перемішуємо та начиняємо готовою начинкою перці. Далі їх перекладаємо в банки, заливаємо олією таким чином, щоб перець був повністю покритий. Накриваємо кришками, стерилізуємо доки олія в банці не почне кипіти, закриваємо щільно кришками. Закуска готова, можна насолоджуватися неповторним смаком!

Фото: instagram.com/helena_bas88

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні