img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Листкове тісто рецепт - як приготувати для круасанів та іншої випічки
Зробити його зовсім нескладно

Як приготувати листкове дріжджове тісто, яке можна заморозити для випічки: простий рецепт

Середа, 28 вересня 2022, 08:32
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

В умовах війни багато господинь згадали рецепти своїх бабусь та прабабусь і намагаються балувати свою родину різноманітною випічкою. І якщо ви вже пробували робити дріжджове тісто для пирогів, цього разу зробіть листкове, яке можна заморозити або відразу приготувати з нього круасани. theLime підібрав найпростіший рецепт.

Інгредієнти: борошно (700 г), сіль (1 ч. л.), сухі дріжджі (6 г), вода (100 г), молоко (125 г), вершкове масло (300 г), цукор (30 г), яйце (1 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Молоко трохи підігріваємо, додаємо в нього теплу воду, цукор та розчиняємо дріжджі. Все ретельно перемішуємо, накриваємо чистим рушником та залишаємо у теплому місці без протягів приблизно на 15 хвилин.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибоку миску розбиваємо яйця, а потім перемішуємо із сіллю за допомогою виделки або вінчика. Додаємо яєчну суміш до дріжджів, що підійшли.

Заморожене масло тремо на терці, перемішуємо з просіяним через сито борошном. Потім додаємо їх до рідких інгредієнтів.

Замішуємо тісто і розкочуємо його дуже тонко товщиною приблизно 1 см. Його можна використовувати відразу ж для приготування випічки або нарізати на смужки довільного розміру, скласти одну на одну та відправити в спеціальні пакети для заморожування. Зберігати таке тісто в морозильній камері можна до 2 тижнів.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Листкове тісто рецепт - як приготувати для круасанів та іншої випічки
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Листкове тісто рецепт - як приготувати для круасанів та іншої випічки
Зробити його зовсім нескладно

Як приготувати листкове дріжджове тісто, яке можна заморозити для випічки: простий рецепт

Середа, 28 вересня 2022, 08:32
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

В умовах війни багато господинь згадали рецепти своїх бабусь та прабабусь і намагаються балувати свою родину різноманітною випічкою. І якщо ви вже пробували робити дріжджове тісто для пирогів, цього разу зробіть листкове, яке можна заморозити або відразу приготувати з нього круасани. theLime підібрав найпростіший рецепт.

Інгредієнти: борошно (700 г), сіль (1 ч. л.), сухі дріжджі (6 г), вода (100 г), молоко (125 г), вершкове масло (300 г), цукор (30 г), яйце (1 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Молоко трохи підігріваємо, додаємо в нього теплу воду, цукор та розчиняємо дріжджі. Все ретельно перемішуємо, накриваємо чистим рушником та залишаємо у теплому місці без протягів приблизно на 15 хвилин.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У глибоку миску розбиваємо яйця, а потім перемішуємо із сіллю за допомогою виделки або вінчика. Додаємо яєчну суміш до дріжджів, що підійшли.

Заморожене масло тремо на терці, перемішуємо з просіяним через сито борошном. Потім додаємо їх до рідких інгредієнтів.

Замішуємо тісто і розкочуємо його дуже тонко товщиною приблизно 1 см. Його можна використовувати відразу ж для приготування випічки або нарізати на смужки довільного розміру, скласти одну на одну та відправити в спеціальні пакети для заморожування. Зберігати таке тісто в морозильній камері можна до 2 тижнів.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••