Лайм

Як приготувати швидкий штрудель з яблуками з лаваша: простий рецепт

Зробіть смачне частування до чаю

Десерт із тіста готується за різними рецептами: з яблуками чи з вишнями – тут все залежить від ваших смакових вподобань. Також штрудель можна зробити з лаваша, що значно зекономить ваш час та зусилля. theLime поділиться рецептом швидкого штруделя, на приготування якого знадобиться лише 20 хвилин.

Інгредієнти: лаваш (2 шт. в одній упаковці), кисломолочний сир 400 грам, 1 яйце, 1 пакетик ванільного цукру, дрібка кориці, 3 столових ложки води, 4 яблука, 3 столові ложки цукру, шматочок шоколадки з горіхами, цукрова пудра.

Фото: instagram.com/nawrocka.oksana

Приготування: в окрему ємність розбийте яйце, додайте туди трохи води, цукор і ванільний цукор. Все перемішайте виделкою. Далі беремо лаваш та розстеляємо його на столі. Пензликом змащуємо його яєчною сумішшю, яка у нас вийшла. Зверху намазуємо сир. Уточнення: якщо берете звичайний сир, його треба попередньо перетерти з цукром.

Фото: instagram.com/nawrocka.oksana

На сир викладаємо потерті на тертці яблука без шкірки. Яблука посипаємо корицею. Далі дрібнимо шоколад та додаємо зверху, але можна обійтися і без нього, якщо немає. Або ж можна, наприклад, посипати десерт горіхами чи родзинками.

Фото: instagram.com/nawrocka.oksana

Наступний крок: загортаємо два краї лаваша таким чином, щоб яблука і сир не висипалися на деко. Скручуємо рулет. З двох лавашів у вас вийде відповідно два рулетики.

Фото: instagram.com/nawrocka.oksana

Деко застеліть пергаментним папером і на нього викладіть рулети. Зверху не забудьте помастити яєчною сумішшю. Духовку слід увімкнути в режим "верх-низ" на 200 градусів. Час приготування - близько 25 хвилин, все залежить від духовки. Головне, щоб сам лаваш злегка підрум’янився.

Коли штрудель з лаваша з яблука буде готовий, посипте його зверху цукровою пудрою. Смачного!

Фото: instagram.com/nawrocka.oksana

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно прищипувати огірки, щоб урожай збирати відрами

Блогерка розкрила секрет вирощування огірків - щоб отримати великий урожай, треба правильно прищепнути рослину

Можна втратити весь кущ: як врятувати троянди від сірої гнилі

Сіра гниль може уразити троянди після періоду затяжних дощів і перепадів температури. Які препарати допоможуть і що робити