Лайм

Топ-5 відтінків волосся, які молодять жінку та виглядають модно у 2022 році

Підберіть найвдаліший варіант

Стилісти стверджують, що надто темний і однотонний колір волосся старить жінку, підкреслює вік та втому. При цьому виглядати на кілька років молодше можна завдяки вдало підібраному відтінку.

Незалежно від кольору вашого волосся — світлого, каштанового, рудого або сивого — ви виглядатимете старше, якщо йому не вистачає об'єму. Мета грамотного фарбування полягає в тому, щоб зробити колір багатовимірним, з'єднати кілька відтінків і додати теплих пасм, які вигідно відтінять ваше обличчя. Карамель, мед, золото, мідь і полуничний рожевий додадуть волоссю здорового сяйва, а техніки балаяж (ефект пасмів, що вигоріли на сонці) і черепахове мелірування (перетікання кольору від темнішого біля коренів до світлого на кінчиках) зроблять його візуально більш об'ємним і живим.

Фото: Getty Images

Карамель

Для брюнеток і шатенок карамельні відблиски стануть найпростішим способом додати теплоти та м'якості рисам обличчя. Таке оновлення кольору не буде надто радикальним та складним у догляді. Підтримка яскравості кольору не вимагатиме частого відвідування перукарні, якщо зосередитися на кінчиках волосся та пасмах навколо обличчя. Карамель гарантовано зробить будь-яку брюнетку свіжою та яскравою у будь-яку пору року.

Фото: Getty Images

Фото: https://www.instagram.com/chrisgreenehair/

Блонд із рожевим відтінком

Блонд з красивим полуничним відтінком – яскравий варіант для блондинок та рудоволосих, особливо для жінок холодного кольоротипу. Такий відтінок надає сяйво молодості будь-якій жінці, не жовтіє, і за ним легко доглядати.

Фото: instagram.com/ninezeroone/

Фото: instagram.com/lindsey.moxiepark

Шоколад та золото

Шоколадно-коричнева основа із вкрапленням золотистих пасмів стане справжньою знахідкою для брюнеток. Такий відтінок волосся ловить сонячне світло та вигідно підкреслює колір обличчя без зайвого контрасту. Крім того, обрамлення обличчя світлішими золотими пасмами відволікає увагу від будь-яких зморшок і нерівностей шкіри.

Фото: instagram.com/chrisgreenehair/

Фото: instagram.com/bloom_beautybar/

Блонд із золотистим або медовим відтінком

Холодний платиновий блонд може підкреслювати блідість шкіри і тіні під очима, а тепліший відтінок із золотистим або медовим підтоном надає обличчю юнацьку м'якість. Цей прийом працює безвідмовно, оскільки з віком наша шкіра та волосся втрачають пігментацію, а теплі відтінки повертають їм яскравість та молоде сяйво.

Фото: instagram.com/chrisgreenehair/

Фото: instagram.com/jenniferaniston/

Мідний

Насичений каштановий колір з мідним відливом підкреслить красу як брюнеток, так і рудоволосих. На прикладі 54-річної Джулії Робертс ми бачимо, як такий колір волосся надає шкірі молодшого вигляду, тонує її своїм теплим сяйвом. Крім того, в 2022 році волосся мідного кольору - абсолютний тренд, і знаменитості від нього в захваті.

Фото: instagram.com/bloom_beautybar/

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024