Лайм

Як виглядають наймодніші жіночі зачіски на волосся середньої довжини: топ-5 трендів

Поекспериментуйте зі своїм образом

Кожна дівчина намагається виглядати на всі 100%, тому багато хто ретельно підбирають одяг, взуття, аксесуари, а також манікюр та зачіску, яка завершує та доповнює образ. І якщо ви вже знаєте, як виглядають наймодніші короткі стрижки, радимо приглянути варіанти і на волосся середньої довжини. theLime ділиться свіжими ідеями в hair-індустрії.

Хвиляста стрижка з текстурованими кінцями

Якщо ви давно не експериментували із зачісками, то вам підійде хвиляста стрижка з текстурованими кінцями. Така стрижка не вимагає багато часу на укладку просто навчіться сушити пасма феном, щоб створювати гарні хвилі, що обрамляють обличчя.

Фото: instagram.com/desanj1

Градуйована стрижка

Градуйована стрижка – це зачіска, сформована за допомогою філіровки та плавних переходів. Таку зачіску можна зробити на пасмах будь-якої довжини. Коротким вона надає динамічності, середнім – гарний об'єм, довгим – нотки романтизму.

Фото: instagram.com/hair_salon_by_hadis

Стрижка із хвилястими шарами

Завдяки такій зачісці ваші локони здаються дуже м'якими, легкими та блискучими – а це саме те, що потрібно, наприклад, для побачення чи вечірки. Звісно, здорове волосся має вирішальне значення для такого ефекту.

Фото: instagram.com/kris.thecolorist

Багатошарова стрижка з прозорим чубчиком

Волосся середньої довжини ідеальний варіант для створення об'ємних зачісок. М'які шари та прозорий чубчик підсилюють ефект, візуально додаючи текстуру та глибину волоссю.

Фото: instagram.com/wyatt_panthercitysalon

Стрижка з бічним чубчиком

Якщо у вас пряме волосся, підкресліть його природну красу бічним чубчиком. Тим більше, що він допоможе візуально звузити кругле обличчя та приховати щоки.

Фото: instagram.com/for.non.blondes

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору