Лайм

Головний тренд осені-2022. Ідеї манікюру з сухоцвітами на нігті різної довжини

Такий нейл-арт прикрасить сірі будні

Чимало модниць вже почали підбирати варіанти осінніх луків і нові кольори для покриття нігтів. І якщо ви вже робили манікюр у нюдових тонах або леопардовий, саме час поекспериментувати з трендовим дизайном із сухоцвітами. theLime підібрав для вас найкреативніші ідеї нейл-арту.

Сухоцвіти – це висушені живі квіти та листочки різних форм, кольорів та розмірів. Їх сушать і вирівнюють спеціальним чином, щоб вони могли щільно прилягати до нігтьової пластини і не заважати у повсякденних справах.

Фото: instagram.com/katerinavoloshka

Манікюр з такими елементами виглядає дуже ніжно та жіночно і підійде як для вечірки, так і для повсякденного варіанту. Такий дизайн гарно виглядає і на коротких, і довгих нігтях. Наприклад, для коротких нігтів можна вибрати нюдовий відтінок лаку і прикрасити один ніготь сухоцвітами. Або покрити всі нігті прозорим гель-лаком, а доповнити його сухоцвітами різного кольору.

Фото: колаж із фото instagram.com

Ще один варіант покрити основну частину нігтів небесно-блакитним відтінком, а один або два світло-молочним, а також нанести на них сухоцвіти в тон до основного гель-лаку.

Фото: instagram.com/lobanova.nail

Також сухоцвіти можна поєднувати з більш яскравими та насиченими кольорами, наприклад, жовтим, помаранчевим, зеленим. Такий варіант дизайну підійде володаркам нігтів середньої довжини.

Фото: instagram.com/nails_by_oksana_gymeniuk

Ще один варіант покрити майже всі нігті насиченим малиновим відтінком, а на двох або трьох зробити дизайн із сухоцвітами та поталлю, тобто імітацією сусального золота. Такий самий дизайн можна повторити з темнішим відтінком гель-лаку.

Фото: колаж із фото instagram.com

Класичний французький манікюр також можна урізноманітнити, урізноманітнивши один або декілька нігтиків ніжно-рожевими сухоцвітами.

Фото: instagram.com/kri.s_studio

З довгими нігтями мигдалеподібної форми можна поекспериментувати і зробити френч із яскравим кінчиком, а також нанести сухоцвіти в тон до кольору лаку.

Фото: instagram.com/elena_kopyl0va

Ще один варіант для дуже довгих нігтів – за допомогою двох або більше кольорів зробити розмиту основу: це може бути муаровий візерунок або градієнтний перехід від одного відтінку до іншого. Доповнити їх дизайном із сухоцвітами та написами.

Фото: instagram.com/ana.mir_nails

Також можна покрити всі нігті одним кольором, а на кінчик одного нанести трохи сухоцвітів. Вийде дуже стильно і лаконічно, але водночас жіночно.

Фото: instagram.com/zoloto_nail_studio

Також можна поєднати дизайн із сухоцвітами на одній руці з іншим, наприклад, хвилястим манікюром на другій. Такий варіант ефектно виглядатиме на ультрадовгих нігтях.

Фото: instagram.com/okspolyakova.nails

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно