Лайм

Як прикрасити кімнату на Хелловін-2022: топ-5 простих ідей до свята

Створіть атмосферу свята власноруч

У ніч із 31 жовтня на 1 листопада у світі відзначатимуть Хелловін. Це свято набуло популярності в США, а пізніше поширилося і по всьому світу. Шанувальники цього містичного дня перевдягаються у монстрів, казкових персонажів, печуть тематичні солодощі, прикрашають свої домівки штучним павутинням, кажанами та ліхтарями з гарбуза. theLime зробив для вас добірку з найкреативнішими ідеями декору, які легко можна втілити в життя.

Декор із гілок

Це простий декор на Хелловін, який легко можна зробити своїми руками. Матеріали для виробу можна придбати в магазині для творчості та рукоділля або заготовити самостійно. Для цього вам знадобляться тонкі сухі гілки чорного кольору, кажани, пістолет для клею та ваза. Гілки можна наламати у своєму саду та пофарбувати чорною фарбою. А кажани вирізати із щільного чорного паперу.

Фото: pinterest.com

Розставте гілки у високій скляній циліндричній вазі. Потім нанесіть краплю гарячого клею на задній бік центру кажанів і обережно притисніть кожну до гілки, щоб закріпити. Розмістіть декор на столі або на комоді в спальні. До кажанів можна додати гарбузи, павутиння з павуками та гірлянду, яка створить особливу атмосферу у вечірній час.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Кажани на стіні

Якщо у вас залишилися кажани з попереднього декору – не викидайте їх. Розмістіть їх у кутку кімнати, на стелі, на стіні біля сходів або в інших місцях квартири. Особливо ефектно такий декор виглядатиме на світлих шпалерах. Чудову компанію кажанам складуть павуки, які можна розмістити на каміні разом з імпровізованою павутиною з марлі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фотозона на Хелловін

Тематичні фотозони останнім часом мають велику популярність. Щоб організувати хелловінський куточок для фотосесій у будинку, достатньо вибрати відповідну стіну та прикрасити її за своїм смаком та можливостями. Щоб повністю передати атмосферу свята на знімках, нарядіть юних моделей у святкові вбрання.

Читайте по темі: Топ-5 ідей костюмів на Хелловін для дітей і підлітків, на які не потрібно витрачатися.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Гірлянди

Ще один варіант – повісити у кімнатах різні тематичні гірлянди. Їх можна придбати у спеціалізованих магазинах або змайструвати своїми руками. Для цього вам знадобиться щільний папір або картон та трафарети силуетів кажанів, чорних котів, черепів та інших містичних атрибутів свята. Дуже ефектно виглядатимуть привиди, які можна зробити з ниток для в'язання, марлі або лляної тканини.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Монстри на вікнах

Щоб наповнити будинок святковою та водночас містичною атмосферою, задекоруйте вікна. Залучіть до цього цікавого процесу дітей і створіть разом різних монстрів та привидів. Виріжте силуети з паперу, а потім розмістіть їх на вікнах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво