Лайм

Як зробити ліхтар з гарбуза на Хелловін: креативна ідея, якщо вимкнули світло

Оригінальний світильник своїми руками

У ніч проти 1 листопада у багатьох англомовних країнах відзначається Хелловін. Проте в останні роки мода на це свято поширилася практично у всьому світі. Цей день асоціюється з вечірками в моторошних костюмах, жахливим декором, випічкою у формі монстрів та гарбузовими ліхтарями.

Світильник з гарбуза або Джек-ліхтар - символ та невід'ємний атрибут Хелловіна, який легко можна зробити своїми руками. Він створить в оселі особливу атмосферу, а процес створення допоможе відволіктися від тривожних новин. До того ж, такий світильник – чудовий варіант на випадок віялових відключень світла.

Фото: pixabay.com

Вирізання гарбузових голів - дуже цікаве заняття, до якого можна залучити всю сім'ю. Існує безліч різновидів ліхтарів Джека, починаючи від моторошних облич, закінчуючи веселими та смішними мордочками. Щоб створити світильник з гарбуза на Хелловін, вам знадобиться гострий ніж, свічки та трохи фантазії.

Фото: pixabay.com

Читайте на тему: Як прикрасити будинок на Хелловін: 11 креативних ідей з підручних засобів.

Перед тим як розпочати створення ліхтаря, потрібно правильно вибрати гарбуз. Майстриня карвінгу Наталія Донська рекомендує вирізати великі, круглі та легкі плоди.

Спочатку потрібно зрізати верхівку гарбуза. Робити це потрібно не рівно, а трохи під нахилом, щоб коли ви виріжете серединку, вона не провалилася всередину.

Акуратно витягніть вміст овоча, використовуючи ложку. Далі намалюйте маркером контури очей, носа та рота. Зробіть надрізи вздовж проведених ліній і потім починайте повільно вирізати всі контури.

Фото: pixabay.com

Після того, як вирізали всі основні деталі, візьміть тонкий ніж і пройдіться по кутах, щоб згладити їх. Від цього ваша робота отримає об'єм і виглядатиме набагато охайніше та естетичніше.

Помістіть свічку всередину, запаліть її і закрийте кришкою. Все, ваш ліхтар з гарбуза на Хелловін готовий!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво  

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс