Лайм

Олена Зеленська показала, як носити наймодніший фасон джинсів 2022 року: фото

Надихайтеся прикладом першої леді України

Джинси займають лідируюче місце у базовому гардеробі. Кожен сезон мода дивує стильними новинками, і дівчата поспішають до магазину, щоб потішити себе трендовою моделлю. У 2022 році найактуальнішим фасоном залишаються широкі джинси з високою талією. Вони є у шафі кожної знаючої українки, у тому числі й Олени Зеленської.

Перша леді України обирає штани з деніму для неофіційних зустрічей. Днями дружина президента відвідала українських переселенців у Португалії, куди вдягла джинси вільного крою класичного синього кольору. Поєднала з такими штанами вона атласну блузу пастельного відтінку, яка зробила образ стриманим та елегантним.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: З кросівками та каблуком: як українські зірки носять наймодніші штани 2022 року.

Щодо взуття, то найвдалішим поєднанням будуть білі кросівки, як на своєму прикладі показала перша леді. Стильний тандем також створять туфлі чи босоніжки на підборах. Тут все залежить від пори року та формату заходу.

З широкими джинсами можна створити велику кількість стильних луків. Модниці носять таку модель у розслаблених образах, поєднуючи з обтислими майками та кедами.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mirabelle Магазин (@mirabelle_shop.ua)


Крім того, з таким фасоном можна скласти супертрендовий аутфіт, використовуючи базові речі гардеробу – топ, жакет та светр.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЖІНОЧА ОДЯГ ОДЯГУ (@foxxy.shopp)


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DENVERS LTB MAVI (@denversjeans)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою