Лайм

Наталка Денисенко показала, як носити восени дублянку наймоднішого фасону: фото

Знаменитість вибрала верхній одяг світлого відтінку

Дублянка-авіатор – справжній хіт цього сезону, який, схоже, сподобався і зіркам. Українська акторка Наталка Денисенко показала, з чим поєднує трендову куртку.

У своєму Instagram знаменитість опублікувала stories, де з'явилася у стильному вбранні. Вона обрала дублянку молочного відтінку, яку поєднала із брюками, водолазкою, клатчем та шапкою. Всі речі, окрім головного убору, були пастельних тонів.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Куртка-авіатор (або ж пілот) має довжину до середини стегна або трохи нижче, вільний крій, комір і нагадує косуху. Верхній одяг такого фасону добре комбінується як з практичними речами (джинсами, легінсами), так і з більш елегантними (наприклад, сукнями).

  • Чому дублянка-авіатор має саме таку назву?

Що стосується історії виникнення цієї куртки, то вона бере свій початок з XX століття. Тоді одяг з обробкою з овчини вважали уніформою пілотів, тому куртка має саме таку назву. Ще одна назва – дублянка-пілот.

Читайте також: Топ-5 теплих курток з минулих сезонів, які залишаються модними у 2022 році.

  • Ще кілька модних ідей:

Поєднати дублянку-авіатор можна з білими штанами, взуттям на шнурівці та в’язаним светром. Завершать образ сумочка невеликого розміру, шапка та сонцезахисні окуляри.

Фото: Pinterest

Якщо ж хочете створити романтичний та ніжний образ, візьміть дублянку-пілот та поєднайте її з довгою спідницею, гольфом, високими черевиками на шнурівці та акуратною сумочкою.

Фото: Pinterest

Ще один варіант: скомбінувати трендовий фасон куртки із високими чоботами на масивній підошві. Тоді головний акцент в образі буде саме на взутті.

Фото: Pinterest

Молочні відтінки можна розбавити класичними чорними легінсами.

Фото: Pinterest

Або ж до куртки-авіатора можна сміливо додати улюблені джинси, світшот та черевики.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня