Лайм

Лілія Ребрик показала, як носити наймоднішу куртку цієї осені: фото

Комбінувати цей тред можна з багатьма речами

Дублянка-авіатор (або ж пілот) – найпопулярніша модель цієї осені, історія якої бере свій початок з XX століття. Тоді куртку вільного крою з обробкою з овчини вважали уніформою пілотів, тому вона має саме таку назву. Минуло близько 100 років, а куртка продовжує бути актуальною і досі. Тому якщо вам до вподоби цей тренд і ви хочете додати його до свого гардеробу, подивіться, як його носять зірки.

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик уважно слідкує за модою, а тому вже встигла показати шанувальникам свій варіант актуального образу на осінь 2022. У Instagram вона опублікувала кілька знімків, на яких постала в дублянці фасону авіатор.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Читайте також: з кросівками та каблуком: як українські зірки носять наймодніші штани 2022 року.

Знаменитість поєднала куртку з джинсами-момами світло-блакитного кольору, теплим светром під горло та взуттям на масивній підошві з хутряними вставками. Завершували зручний образ розпущене волосся та легкий макіяж.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Створити аутфіт з дублянкою фасону авіатор максимально просто, адже вона вдало комбінується з більшою частиною речей. Наприклад, з джинсами різних кольорів, штанами, лосинами та джогерами. Якщо ж говорити про взуття, то верхній одяг такого крою відмінно доповнять уггі, чоботи та кросівки.

Не забувайте підкреслювати аутфіти головними уборами, зокрема хутряними панамами, бейсболками та шапками.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

  • Дізнайтесь, як виглядати стильно з мінімальними витратами. Ми розповіли про 6 модних лайфхаків.
  • Також почитайте про те, які жіночі светри безнадійно вийшли з моди. Детальніше про топ-5 антитрендів знайдете у цьому матеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня