Лайм

Модно, тепло і практично: топ-5 найкращих фасонів жіночих курток на зиму-2023

Заради моди зовсім не обов'язково жертвувати теплом та комфортом

До зими 2023 року українці готуються ґрунтовно: утеплюють будинки, шукають альтернативні джерела обігріву і навіть одяг вибирають із особливою прискіпливістю. наLime підібрав 5 фасонів жіночих зимових курток, які будуть теплими та практичними у холодну погоду.

Дублянка-авіатор

Цей фасон у 2022 році облюбували безліч брендів, а знаменитості та фешн-блогери підхопили теплий тренд. Вибирайте практичні моделі на овчині до середини стегна. Наймодніші кольори сезону – чорний, коричневий, рудий, білий, молочні відтінки.

Читайте на тему: Замість звичайної шапки: як виглядають наймодніші головні убори 2022 року.

Фото: instagram.com/mango

Пальто тедді

Від натурального хутра у своїх колекціях відмовилася більшість світових брендів. На заміну прийшли шуби зі штучного хутра та особливо актуальні у 2022 році пальта тедді. Такий "кучерявий" верхній одяг виглядає стильно та затишно, а за наявності якісної підкладки (наприклад, холлофайбер) зігріє навіть у серйозний мороз.

Фото: instagram.com/cosstores/

Укорочені пуховики

Пуховики, безперечно, є найкращим одягом для холодної зими. У 2023 році простежується тренд із укороченими об'ємними пуховиками із коміром-стійкою, який захистить від вітру. Зверніть увагу на моделі з принтами та глянсові матеріали, які відштовхують вологу.

Читайте на тему: Як виглядає наймодніший фасон джинсів, який буде актуальним у 2023 році: фото.

Фото: instagram.com/himichelleli/

Пальто-пуховик

Якщо короткий пуховик – не ваш варіант, утеплитися допоможе довге пальто. Взимку 2023 року в моді будуть фасони з поясом і відкладним коміром, а також об'ємні пуховики фасону кокон.

Фото: instagram.com/moongoose.co/

Фото: instagram.com/andotherstories/

Жилети та жакети

Зимова погода може бути мінливою: морози переходять у відлигу, і підібрати одяг для таких перепадів температури буває непросто. Практичний варіант - придбати теплий флісовий або стьобаний жилет або жакет. Таку річ можна одягнути під куртку, не зіпсувавши модний образ.

Фото:instagram.com/oliviamarcus/

Новини партнерів

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу