Лайм

Зірковий стиліст назвав помилку у фарбуванні волосся, через яку жінки виглядають старше

Прислухайтеся до порад експерта

Рано чи пізно всі дівчата вдаються до фарбування волосся: одні хочуть оживити локони новим кольором, інші замаскувати небажану сивину. Однак при виборі відтінку дуже часто роблять б'юті-промахи, які додають зайвих років. Зірковий стиліст-перукар Люк Бенсон назвав головну помилку у фарбуванні, через яку жінки виглядають старшими.

У розмові з Express.co.uk Люк розповів, що дійсно зміна кольору волосся може зробити риси обличчя яскравішими та візуально омолодити. Однак є одна помилка, яка може зістарити жінку – це фарбування волосся у той самий відтінок, що в молодості.

Фото: Getty Images

Хоча повернення до свого природного кольору волосся може здатися очевидним способом повернути час назад, стиліст зазначає, що, оскільки обличчя з часом змінюється, відтінок вашої юності може більше не бути доречним.

Читайте також: Підкреслює вік і втому: який колір волосся візуально робить жінку старшою

"Погляд на тон вашої шкіри - це абсолютний ключ до омолоджувального вигляду волосся, - сказав він. - Розподіл кольору навколо обличчя та правильний відтінок скрізь дуже важливі, і те, що виглядало добре 10 років тому, може виглядати не так добре зараз".

Люк додав, що з віком наша шкіра втрачає пігмент так само, як і волосся, а також змінюється в залежності від пори року. Тому, вибираючи відтінок фарби, завжди варто враховувати всі фактори.

Фото: Getty Images

Однак навіть після того, як ви знайшли правильну фарбу для волосся, яка гармоніюватиме з кольором вашого обличчя, спосіб фарбування теж має важливе значення.

"Ще одна поширена помилка - спробувати повністю покрити сірий колір щільним блоковим кольором; інша - вибрати занадто темний відтінок. Більш прозорий колір, який змішується з сірим, набагато привабливіший і омолоджуючий", - каже Люк.

Найкращий спосіб створити більш природний та молодий вигляд – відблиски на волоссі.

Стиліст також підкреслив, що правильна фарба і засоби догляду роблять волосся густішим і здоровішим, оскільки фарба набухає у волосяному стрижні і зберігає вологість.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину