Лайм

Якого кольору волосся варто уникати жінкам, щоб не виглядати старше: поради стиліста

Експерт звернула увагу на важливі деталі

Багато хто помічав, що чорний колір волосся може старити жінку, підкреслювати зморшки та тіні під очима. Виявляється, це не єдиний невдалий варіант для фарбування. Набагато менш очевидним спостереженням поділилася з британським виданням Express стилістка Нікі Лазу.

"Занадто світлий колір, щоб перекрити сиве волосся, - одна з найбільших помилок, які я бачила у своїй кар'єрі, - зазначила вона. - Якщо ваше волосся від природи не світле, занадто сильне мелірування або повне освітлення може зістарити вас, особливо якщо це суперечить відтінку вашої шкіри".

Читайте на цю тему: Топ-5 відтінків волосся, які молодять жінку і виглядають модно у 2022 році.

Фото: Getty Images

За словами стилістки, замість популярного блонду зробити жінку молодшою можуть карамельні, медові, золотаві та полуничні тони.

"Карамельні відблиски можуть надати вашому волоссю теплий тон і створити враження додаткового об'єму. Якщо ви дійсно хочете перефарбуватися в блондинку, щоб замаскувати сивину, золотистий балаяж - відмінний вибір, оскільки він також допоможе вам залишатися ближче до природного кольору і може бути дуже ефектним, якщо використовувати його для обрамлення обличчя", – радить Лазу.

Читайте на тему: Не варто їх робити: 5 жіночих зачісок, що вийшли з моди у 2022 році.

Фото: Getty Images

Експертка також порадила не фарбувати волосся одним кольором.

"Якщо ви хочете залишити темніше волосся, але приховати сивину, використання фарби одного кольору також може зістарити вас, оскільки такий контраст миттєво привертає увагу до очей і вилиць, - каже Нікі. - Я рекомендую використовувати другий колір на один тон світліше для пасм навколо обличчя, щоб надати вам сяйва молодості".

Новини партнерів

Читайте також

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки

Чим підживити томати під час наливу плодів: поради для збільшення врожаю

Досвідчений дачник поділився в мережі, які добрива найкраще використовувати для високорослих помідорів у той період, коли плоди збільшуються