Лайм

Надя Дорофєєва та Катя Осадча показали, як виглядає наймодніший фасон светрів на зиму: фото

Надихайтеся прикладами знаменитостей

Жіночі светри з коміром на змійці у 2022 році увійшли в моду, і це найпрактичніший і найтепліший тренд осінньо-зимового сезону. Такий фасон добре поєднується з модними куртками й теплими пальто. В'язаний светр із замком на горловині - улюблена річ модних інфлюєнсерів та зірок-шоу-бізнесу, які стежать за тенденціями.

Українська телеведуча Катя Осадча показала, як поєднує трендову новинку. Знаменитість обрала светр молочного відтінку, який одягла у парі із широкими джинсами. Зверху вона накинула стьобану куртку чорного кольору. Катерина доповнила кежуал-образ світлими черевиками, які добре гармонували зі светром.

Фото: instagram.com/kosadcha

Цікавий варіант Осадча показала із чорними прямими джинсами. Ідеальним тандемом стала куртка-сорочка на замку світло-сірого відтінку.

Читайте також: Катя Осадча показала наймодніший фасон джинсів цієї зими: фото

Фото: instagram.com/kosadcha

У гардеробі Наді Дорофєєвої є светр із замком на горловині з плюшевого матеріалу рожевого відтінку. Співачка показала, що таку теплу річ можна зробити грайливою та ошатною – злегка розстебнути блискавку та додати шийну прикрасу. Помада в тон стане чудовим доповненням стильного та освіжаючого образу.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нейтральний білий светр із застібкою-блискавкою чудово виглядатиме в парі з контрастним верхом, наприклад чорним пальто. Такий варіант модного образу продемонструвала співачка Lida Lee.

Фото: instagram.com/lidalee_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою