Лайм

Топ-9 ідей модного зимового манікюру з блискітками: фото

Оберіть щось на свій смак

Зима вже близько, а це означає, що прийшов час дізнатися про нові тренди в манікюрі, які обіцяють підкорити модниць у цьому сезоні. Раніше ми вже розповідали про актуальний цієї зими манікюр зі смужками, а тепер покажемо варіанти покриття із блискітками – такий дизайн також буде на піку популярності, про що свідчать свіжі роботи нейл-майстрів.

Блискітки можна поєднати з різними кольорами, а також додати лаконічний дизайн у вигляді наклейок, стемпінгу чи слайдерів.

Фото: instagram.com

Наступна можлива комбінація підійде жінкам, які люблять пастельні відтінки. Бежевий чи ніжно-рожевий колір можна розбавити срібними блискітками, а також за бажання додати акуратний дизайн у вигляді тоненьких ліній.

Фото: instagram.com

Цей варіант покриття сподобається тим, хто хоче приблизити відчуття новорічних свят. Для цього великі блискітки можна нанести на кінчик, основу вибрати молочну чи бежеву, а завершити таке покриття за бажання можна маленькими сніжинками.

Фото: instagram.com

Читайте також: Як виглядає вельветовий манікюр - тренд 2022 року, який дуже легко повторити.

Наступний тренд виглядає яскраво та точно не залишиться без уваги оточуючих. Білий колір можна поєднати з великими блискітками, нанесши їх як на всю нігтьову пластину, так і створивши окремі деталі.

Фото: instagram.com

Безпрограшний варіант покриття – френч з блискітками. На наступному фото показано покриття сріблястим кольором, однак можна також вибрати будь-який інший: золотий, рожевий, синій і т.д.

Фото: instagram.com

Вельветовий манікюр - особливість такого дизайну полягає в тому, що покриття виходить сяючим та переливається різними відтінками.

Фото: instagram.com

"Котяче око" з блискітками – варіант, який точно не виглядатиме нудно чи банально.

Фото: instagram.com

Якщо класичні блискітки раптом захочеться чимось замінити – спробуйте манікюр з ефектом металік. Таке покриття можна зробити не тільки на довгих нігтях – він буде гарно виглядати і на коротких.

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

  • Подивіться, як виглядають топ-10 модних новинок манікюру на зиму. Порадуйте себе свіжим дизайном.
  • Також ми розповідали про 5 новинок манікюру, які будуть модними цієї зими. Зима 2022/23 пропонує безліч стильних дизайнів, відтінків та текстур на будь-який смак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати