Лайм

Експерт назвала помилки в макіяжі, які візуально старять жінку

Бьюті-звички, від яких краще відмовитись

Існує безліч способів візуально помолодшати: змінити колір волосся, зробити правильну стрижку, підібрати вбрання, яке підкреслить переваги фігури. Також важливо не забувати про макіяж, який здатний як прикрасити жінку, так і додати їй зайвих років. Візажист Сара Амелія Фогг розповіла британському виданню Express про помилки в мейк-апі, які багато хто допускає.

Фото: Getty Images

Брови

"Брови - найпоширеніша область, де люди роблять помилки, які їх старять, - каже бьюті-експерт. - Запущені брови можуть зробити вас старшою, особливо якщо вони рідкі. Так само надмірне використання олівця може зістарити вас. Уникайте фарбування кінчиків брів, тому що надмірне подовження хвоста може "опустити" ваше обличчя і значно зістарити вас".

Також Фокс закликала уникати надмірного вищипування брів, оскільки відростають вони не швидко.

"Кількість часу, необхідна для того, щоб ваші брови відросли, залежатиме від рівня травми та запалення, яких зазнали фолікули в результаті вищипування. Здоровому фолікулу знадобиться близько трьох-чотирьох тижнів, щоб стати видимим, і ще чотири тижні, поки він повністю не виросте", - попередила вона.

Читайте по темі: Які брови вважають модними у 2022 році: топ-5 трендів.

Фото: Getty Images

Губи

"Я думаю, що ще одна велика помилка у макіяжі – це відсутність регулярного зволоження губ, – сказала Сара Амелія Фогг. - Дуже важливо наносити зволожуючий бальзам для губ щодня. Це може покращити кровотік і допомогти вашим губам виглядати молодше".

Читайте по темі: Як правильно малювати брови олівцем і тінями: топ-5 лайфхаків красивого макіяжу .

Фото: Getty Images

Маскування зморшок

"Зморшки - не обов'язково щось, що потрібно приховувати. Швидше це ознака витонченого та природного старіння. Однак цілком зрозуміло, що деякі з нас вважають за краще ховати їх. Я вважаю, що найкращий спосіб - підготувати шкіру перед нанесенням макіяжу. Переконайтеся, що ваша шкіра відлущена і зволожена. Я рекомендую використовувати силіконовий праймер як основу. Він допоможе пом'якшити зморшки і заповнить їх, щоб ваш макіяж лягав гладкіше", - каже вона.

Експерт вважає, що один із найкращих способів виглядати молодше — використовувати рум'яна: вони додадуть обличчю природний рум'янець молодості. "Щоб не накласти занадто багато і не виглядати так, ніби ви щойно пробіглися, я рекомендую трохи нанести його пензлем на вилиці", - радить вона.

Новини партнерів

Читайте також

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом