Лайм

Як виглядати молодше: перукар назвала 4 вдалих зачіски для жінок після 40 років

Підберіть для себе ідеальний варіант

Щоб мати молодший вигляд, зовсім не обов'язково витрачатися на косметолога або вдаватися до пластичної хірургії. Іноді для цього достатньо вдалої зачіски та грамотно підібраного кольору волосся. Перукарка Ханіма Абдулла розповіла британському виданню The Express, які стрижки найкраще підходять жінкам після 40 років.

Стрижка піксі з довгим косим чубчиком

Експертка з зачісок говорить, що короткі стрижки - це хороший спосіб підкреслити очі і вилиці, а довгий косий чубчик стане акцентним елементом, який додасть волоссю додатковий об'єм.

"Як правило, піксі підстрижені дуже коротко ззаду, трохи довші навколо вух і довгі на маківці, - пояснює вона. - Крім того, така стрижка проста у догляді, і ви зможете укласти її без допомоги перукаря".

Читайте на тему: Якого кольору волосся варто уникати жінкам, щоб не виглядати старшою: поради стиліста.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Чубчик-шторка

Незалежно від довжини волосся, чубчик може миттєво омолодити на кілька років і зробити обличчя більш симетричним. Ханіма каже, що модний у 2022 році чубчик-шторка йде практично всім жінкам після 40 років. "Він охайно обрамляє обличчя, відволікаючи увагу від будь-яких ознак старіння, - стверджує експертка. - Якщо чубчик закінчується біля вилиць, він робить обличчя меншим. Чубчик-шторка - це миттєвий спосіб створити більше об'єму, текстури та життя".

Читайте на тему: Не поспішайте робити цю зачіску: перукарка розповіла, яка стрижка може візуально старити жінку.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Зазвичай чубок-шторку носять, коли волосся розпущене, але він чудово підходить для обрамлення обличчя навіть із зібраним волоссям.

Фото: Pinterest

"Лоб" - асиметричний подовжений боб

"Лоб" - це довша версія класичного боба (від англійського "long bob"). Це чудова зачіска для тих, хто хоче створити молодіжний образ. У цій стрижці багато шарів, які створюють текстуру та об'єм, пом'якшують риси обличчя. Додавання бічного проділу до асиметричної стрижки також може створити більший об'єм на маківці.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Довге волосся, підстрижене шарами

"Багатошарова стрижка на довге волосся дозволить позбутися пошкоджених кінчиків, а також створить безліч можливостей для укладки", - пояснила експерт. При цьому особливо молоде обличчя виглядатиме в обрамленні світліших пасм.

Читайте на тему: Топ-6 помилок у фарбуванні волосся, які не варто робити жінкам після 50 років.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року