Лайм

Топ-7 фасонів джинсів, які всі будуть носити у 2023 році: фото

Виберіть щось на власний смак

Джинси – незамінна річ в гардеробі як чоловіків, так і жінок. Штани з деніму легко поєднуються з більшою частиною гардеробу та нерідко виручають, коли потрібно зібратися швидко, не жертвуючи при цьому стилем. І якщо з антитрендами у джинсовій моді ми вже розібралися, настав час поговорити про моделі, які будуть на піку популярності у 2023 році.

Широкі джинси – один із найбільших трендів сезону 2022-23. Особливо гарно такий фасон штанів буде виглядати у поєднанні із взуттям з гострим носком, як зазначають експерти індустрії моди.

Фото: instagram.com/smythsisters

Фото: net-a-porter.com

Прямі з високою посадкою

Це класика, яка продовжує упевнено триматися в трендах із сезону в сезон. Фахівці радять обирати модель, яка трохи завужена до низу.

Фото: instagram.com/louisahatt

Білі

Навесні, коли після довгої зими захочеться свіжих кольорів та експериментів, діставайте з шафи білу пару джинсів.

Фото: instagram.com/dawn.tan

Читайте також: Яке взуття буде в тренді наступного року: топ-7 модних прогнозів.

Карго

Зручні штани з великими накладними кишенями знову в моді, тому не бійтесь експериментувати та створювати з ними цікаві багатошарові образи.

Фото: instagram.com/taniceelizabeth

Омбре

Така тенденція популярна не лише в манікюрі, адже і в моді для неї також знайшлося місце. Яскравий неординарний принт чудово підійде тим, любить виділятися з натовпу та демонструвати оточуючим своє відчуття стилю.

Фото: instagram.com/spicy.mayo

З розрізами внизу

Ця модель джинсів вже підкорила серця модниць і продовжує це робити і далі, що зовсім не дивно. Джинси з розрізами виглядають ефектно та стильно, навіть якщо скомбінувати їх зі звичайною футболкою та кросівками.

Фото: instagram.com/dinahansen

Читайте на тему: Топ-7 кольорів, з якими одяг виглядатиме дорого та стильно.

Денім різних відтінків

Джинси, зроблені з контрастними переходами від світло-блакитного до темно-синього, виглядатимуть точно небанально. Особливо актуальним такий образ буде у поєднанні з джинсовим верхом.

Фото: instagram.com/the_oluwaseun

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати