Лайм

Топ-5 антитрендів у джинсовій моді: які фасони джинсів не варто носити у 2022 році

Зверніть увагу, які моделі більше не актуальні

Всім відомо, що мода досить мінлива, і те, що було на вершині популярності кілька років тому, сьогодні вже не в тренді. Тому напередодні нового сезону багато модниць роблять ревізію свого гардеробу. І якщо ви вже знаєте, яке осіння взуття не актуальне в 2022 році, а також який верхній одяг слід викинути, передивіться і всі свої джинси. theLime детальніше розповідає, які фасони вийшли з моди.

Вузькі джинси

Джинси скінні – легінси з деніму із застібкою, бічними швами та кишенями – міцно трималися у трендах декілька років, але вже не актуальні у 2022. Така модель щільно обтягує ногу по всій довжині, показуючи у подробицях усі вигини. Відповідно, цей фасон могли дозволити собі лише модниці з ідеальною фігурою та довгими ногами, оскільки такі штани підкреслювали не тільки всі переваги, але й недоліки. Замість вузьких джинсів на осінь-зиму-2022 краще приглянути джинси класичного прямого крою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси з ефектом потертості

Багато хто пам'ятає, що на початку 2000-х на піку популярності були джинси з низькою посадкою та різними вибіленими плямами. Однак часи змінюються, і сьогодні такими штанами вже не здивувати нікого. У 2022 році потертості виглядають не акуратно і створюють враження, що джинси носили не один сезон або не один власник. Замість таких джинсів краще вибрати актуальний фасон mom класичного синього кольору.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси з великими дірками на колінах

Не актуальні також джинси з великою кількістю дірок або з величезними дірками, які відкривають частину ноги. По-перше, такі штани виглядають не естетично, а по-друге, вони непрактичні для холодної пори року. Однак ви можете приглянути моделі з одним або двома невеликими розрізами на стегнах, які зараз у трендах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси з розмаїттям декору

Прибрати на верхню полицю шафи восени 2022 року також варто моделі з різними латками в стилі печворк, накладними кишенями, бахромою, декоративними блискавками, великою кількістю каменів і стразів, безліччю малюнків та аплікацій. Замість таких химерних моделей краще приглянути широкі палаццо або однотонну модель джинсів кльош.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси з лампасами

Також слід викреслити зі свого гардеробу джинси з лампасами тобто широкими прошивками збоку по шву вздовж штанів, які відрізняються від кольору основної матерії. Такі моделі краще замінити штанами з невеликим кльошем та розрізом унизу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору