Лайм

Топ-7 кольорів, з якими одяг виглядатиме дорого та стильно

Якийсь із перерахованих відтінків точно є у вашому гардеробі

Якщо ви вже знаєте, як носити чорний одяг, щоб не виглядати старшою за свій вік, цього разу почитайте про те, які кольори зроблять ваш образ вишуканим та візуально дорожчим. Бордовий, синій, молочний, оранжевий – ці та кілька інших відтінків допоможуть вам виглядати неповторно та підкреслять вашу красу.

  • Коричневий

Насичені шоколадні відтінки завжди виглядають дорого, особливо коли весь образ підібраний у такому кольорі.

Фото: mango

  • Бежевий

Бежевий – універсальний колір, який точно не виглядатиме нудним чи непомітним. Комбінувати речі пастельних відтінків можна зі значною частиною гардеробу: від улюблених синіх джинсів до шкіряної чорної спідниці.

Фото: matchesfashion.com

  • Помаранчевий

Яскраві мандаринові відтінки виглядають доречно та стильно в більшості випадків, а особливо в прохолодні місяці. Поєднуйте речі цього кольору з кремовими кольорами – така комбінація зробить ваш образ для ще більш розкішним та привабливим.

Фото: instagram.com/monikh

Читайте також: Як виглядати стильно з мінімальними витратами: 6 модних лайфхаків.

  • Бордовий

Колір, перед яким неможливо встояти. Комбінуйте його з чорним, білим та червоним для створення актуальних багатошарових аутфітів.

Фото: marksandspencer.com

  • Молочний (вершковий)

Цей колір у багатьох асоціюється саме з осінньою порою, однак його можна сміливо носити весь холодний сезон. Розбавляйте вбрання з більш насиченими відтінками, а також не забувайте про класичну комбінацію: молочний та чорний.

Фото: instagram.com/_jessicaskye

  • Сірий

Сірі тони мають особливо вишуканий вигляд у поєднанні зі шкіряними аксесуарами чорного або коричневого кольорів.

Фото: mango

  • Темно-синій

Незважаючи на те, що чорний завжди буде невід’ємним кольором зимової палітри, у якості альтернативи обирайте більш м’який варіант темних тонів – синій.

Фото: jigsaw-online.com

  • Дізнайтесь, якого кольору волосся варто уникати жінкам, щоб не виглядати старше. Стиліст звернула увагу на важливі деталі.
  • Також почитайте, який колір волосся візуально робить жінку старшою. Про те, як правильно доглядати за волоссям та запобігти ситуації, коли "волосся старить", розповів виданню Good Housekeeping Джек Говард - представник L’Oreal у Великій Британії, який працює у відомому лондонському салоні краси Paul Edmonds.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна  

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків