Лайм

Зірки у захваті від цього фасону штанів, і у 2023 році він буде у тренді: фото

Як знаменитості носять модний тренд

Штани карго – одна з найтрендовіших моделей 2023 року. Зручні вільні штани з об'ємними накладними кишенями, іноді з резинкою внизу, які були на вершині популярності кілька сезонів тому, знову будуть затребувані та актуальні. Трохи агресивний крій цієї моделі виглядає на жіночій фігурі ефектно і мега стильно, і тому штани карго дуже популярні серед зірок.

У гардеробі Джамали є широкі джинси карго зі світлого деніму. Українська співачка любить поєднувати бежеві штани з накладними кишенями зі светром схожого відтінку та черевиками на масивній підошві в тон брюкам. Артистка на своєму прикладі показала, що бежеві штани карго не обов'язково носити зі світлим верхом, вони також гармонійно виглядатимуть в парі з курткою або пальто чорного кольору.

Джамала Фото: instagram.com/jamalajaaa

Читайте на тему: Катя Осадча показала наймодніший фасон джинсів цієї зими: фото.

Маша Єфросиніна та Ксенія Мішина також у захваті від цієї трендової моделі. Телеведуча та акторка свій вибір зупинили на сірих штанях карго з резинкою внизу. Українські знаменитості показали, що стильні образи можна скласти з укороченим лонгслівом та кросівками, об'ємним худиі та черевиками.

Маша Єфросиніна Фото: instagram.com/tet_tv

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

Анна Богдан також слідкує за трендами. Переможниця "Холостяка-11" любить виділятися, тож обрала штани карго кольору хаккі. Ефектною комбінацією стали грубі черевики та дутий жилет в одному кольорі - чорному, а також светр у шоколадному відтінку.

Читайте також: Лілія Ребрик та Анна Богдан показали, як носити шкіряні штани.

Анна Богдан Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Штани карго завоювали любов не лише українських знаменитостей, а й західних зірок та стрітстайл-модниць по всьому світу.

Кім Кардашьян Фото: instagram.com/kimkardashian

Ельза Хоск Фото: Getty Images

Іветт Гарсія Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев