Лайм

Маша Єфросиніна і Даша Квіткова показали наймодніші зимові уггі 2022 року: фото

Такий варіант взуття повинен бути в гардеробі кожної модниці

На календарі – початок грудня, і чимало модниць задумалися, яким теплим взуттям доповнити свій гардероб. І якщо ви ще у пошуках ідеального варіанту, пригляньте короткі уггі на платформі. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим поєднують це трендове взуття український блогер, дружина телеведучого Микити Добриніна та молода мама Даша Квіткова, а також відома ведуча Маша Єфросиніна.

Ведуча, громадський діяч та блогер Маша Єфросиніна намагається завжди виглядати стильно і часто публікує у соціальній мережі Instagram фото своїх луків як у повсякденному житті, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Цього разу Єфросиніна поділилася знімком в модному зимовому взутті. Для стильного образу селебріті обрала сині джинси прямого крою, які вона трохи підвернула знизу, а також блакитну сорочку. Зверху вона одягла об'ємний пуховик відтінку кемел із горизонтальним прострочкою. Завершували образ короткі уггі на платформі такого ж кольору, як і верхній одяг, а також яскравий макіяж.

Читайте також: Даша Квіткова показала трендовий фасон пальто, який буде модним у 2023 році.

Український блогер Даша Квіткова, яка нещодавно розповіла про спроби вдруге завагітніти, теж стежить за модою і намагається слідувати останнім трендам.

Фото: instagram.com/kvittkova

На своїй сторінці у соцмережі Instagram переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк" поділилася милими знімками зі своїм однорічним сином Левом. Для розслабленого луку вихідного дня Квіткова обрала чорні лосини та сірий світшот оверсайз. Доповнили образ трендові уггі на платформі відтінку кемел.

Фото: instagram.com/kvittkova

Зазначимо, що уггі це взуття, виготовлене з овчини ворсом всередину і гладкою поверхнею назовні, з синтетичною або гумовою підошвою. На початку 2000-х такі чоботи стали модним трендом та культурним феноменом, вони були у гардеробі всіх світових селебріті. В останні роки мода на уггі вщухла, а в 2022 році на популярною стала нова модель на широкій платформі.

Фото: instagram.com/barbylichi

Читайте також: Маша Єфросиніна у стильному вбранні показала найбільші тренди 2022 року.

Деякі модниці віддають перевагу варіанту трендового взуття на платформі без задників із хутряними вставками. Поєднувати такі уггі можна зі штанами, теплим светром, дублянкою або довгим пальтом.

Зазначимо, що уггі добре зігріють у морози. Вибирайте моделі нестандартного кольору, щоб підняти собі настрій навіть у похмурий день.

Фото: instagram.com/ugg

Короткі уггі на платформі чудово підійдуть під трендову модель широких джинсів або штанів.

Фото: instagram.com/irina_on_style

Ще один стильний варіант: одягайте коротку спідницю пліссе з еко-шкіри, светр-водолазку з високим горлом, шубу тедді, капронові колготи та теплі трикотажні гольфи. Свій образ доповніть короткими уггами на платформі та мініатюрною сумкою через плече.

Фото: instagram.com/ugg

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору