Лайм

Експерт з клінінгу поділилася лайфхаком проти конденсату на вікнах

Простий трюк, який варто спробувати

У холодну пору року багато хто стикається з проблемою запотівання вікон: конденсат накопичується на склі, стікає на підвіконня, призводить до утворення плісняви на укосах, стінах та жалюзі.

Існує багато способів боротися з утворенням конденсату, найпростіший з яких – регулярно протирати вікна серветкою з мікрофібри та провітрювати приміщення. Інший варіант - використання осушувачів та поглиначів вологи (у тому числі і саморобних - із звичайної кам'яної солі).

Читайте по темі: Як знизити вологість у приміщенні, щоб не потіли вікна: прості лайфхаки та поради.

У TikTok лайфхаком по боротьбі з конденсатом на вікнах поділилася експерт з клінінгу та блогерка @lynsey_queenofclean. Її метод включає нанесення рідини для миття посуду на скло.

"Вам потрібна тільки крихітна крапля, - порадила Лінсі, наносячи краплю мийного засобу на серветку і розподіляючи його по склу. - Так ви створюєте бар'єр, який не дасть воді пристаии до вікна".



Хоча деякі користувачі TikTok вирішили, що цей метод призводить до утворення розводів на склі, інші поділилися власним досвідом. Так, багато людей успішно випробували цей лайфхак на своїх дзеркалах у ванній кімнаті, які стали менше запотівати.

Новини партнерів

Читайте також

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року 

Які добрива потрібні огіркам, щоб дали багато врожаю: поради городникам

Які органічні та мінеральні добрива необхідно вносити в лунку з огірками, щоб вони потім порадували вас рясним урожаєм

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою