Лайм

Топ-5 модних аксесуарів, які можна подарувати дівчині на Новий рік-2023

Ідеї подарунків, які порадують модницю

Кожна дівчина має своє почуття стилю, улюблені кольори та фасони одягу. При цьому існують універсальні речі та аксесуари, якими можна порадувати модницю на Новий рік 2023. У цьому матеріалі ми зібрали ідеї новорічних подарунків, які відповідають актуальним трендам та будуть доречними цього року.

Теплий шарф

Теплих шарфів багато не буває, адже навіть з одним і тим самим верхнім одягом кожен із них може скласти свій неповторний ансамбль. У 2022-2023 році в моді довгі масивні шарфи, які однаково добре виглядають із куртками та пальто. Вибираючи шарф у подарунок дівчині на Новий рік, радимо придивитися до однотонних моделей з бахромою, а також яскравих шарфів у велику клітку.

Фото: instagram.com/_jessicaskye

В'язаний капор (балаклава)

Капори у 2022 році стали одним із найпомітніших зимових трендів: модні блогери та знаменитості у захваті від цих теплих головних уборів. Сьогодні капори випускають різні бренди, включаючи масмаркет (H&M, MANGO і т.д.) Зверніть увагу на моделі крупної в'язки а-ля лицарський шолом і трикотажні капори у вигляді капюшона.

Фото: Getty Images

Тепла кепка тедді

Плюшевий тренд у 2022 році заполонив серця модниць, і якщо дівчина стежить за актуальними тенденціями, її може порадувати тепла зимова кепка тедді. Найходовіші кольори цього сезону – білий та бежевий.

Читайте на тему: Андре Тан показав, які шапки вийшли з моди у 2022 році та чим їх замінити.

Фото: New Look

Стьобана жилетка

Ще восени 2022 року стьобані жилети стали часто з'являтися в Instagram модних блогерів, і взимку цей предмет одягу не втратив актуальності. Жилетка – гарний подарунок, адже у разі сильних морозів дівчина зможе одягнути її під куртку, а навесні – під пальто чи плащ.

Фото: Getty Images

Кардиган

Кардиган – універсальний предмет одягу, і йому знайдеться застосування у гардеробі будь-якої дівчини. У 2022-2023 році в моді кардигани оверсайз, а також акуратні кардигани з косами. Наймодніші кольори – білий, кремовий, сірий.

Читайте по темі: Як виглядають наймодніші кардигани і з чим їх носити цієї зими.

Фото: REFORMATION

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно прищипувати огірки, щоб урожай збирати відрами

Блогерка розкрила секрет вирощування огірків - щоб отримати великий урожай, треба правильно прищепнути рослину

Можна втратити весь кущ: як врятувати троянди від сірої гнилі

Сіра гниль може уразити троянди після періоду затяжних дощів і перепадів температури. Які препарати допоможуть і що робити