Лайм

Як вибрати подарунок чоловікові на Новий рік 2023: топ-7 корисних варіантів

Не ламайте голову, ми зробили це за вас

Напередодні зимових свят перед багатьма постає питання пошуку новорічного подарунка, яке часто переходить у довгі муки вибору. Адже хочеться, щоб він викликав позитивні емоції та був корисним у майбутньому. Раніше ми розповідали, як обрати подарунок для дитини, а тепер зібрали цікаві ідеї практичних подарунків чоловікові на Новий рік 2023.

Павербанк

У нинішніх умовах відключення електроенергії, обравши павербанк як подарунок ви точно не помилитеся. Це не дорога, але в той же час необхідна для кожного річ. Переносний зарядний пристрій можна взяти на роботу, залишити вдома або в машині, а також завжди носити з собою в рюкзаку.

Фото: Getty Images

Читайте також: Підготовка до Нового року: що потрібно зробити, поради.

Термобілизна

Ще один практичний подарунок чоловікові на Новий рік – термобілизна. Вона виготовляється із спеціального матеріалу, який захищає тіло від переохолодження, що особливо актуально цієї зими, яку нам всіляко намагаються зіпсувати російські окупанти.

Чоловіча термобілизна, як правило, - лонгслів та штани, схожі на кальсони з начосом, але вдосконалені. Також бувають варіанти з футболками та шортами.

Фото: pinterest.com

Термос для їжі

Термос для їжі стане чудовим подарунком вашому коханому чоловікові. У ньому можна взяти гарячу їжу на роботу, тренування чи навчання. Харчовий термос врятує і в умовах відключення світла, коли немає можливості приготувати гарячий обід.

Фото: Getty Images

Автомобільний чохол з підігрівом

Цей подарунок буде корисним усім автовласникам. Чохол з підігрівом створить у салоні машини комфортні умови та зігріє навіть у найлютіший мороз. На ринку представлені автомобільні накидки на сидіння у різноманітному виконанні та для різних марок машин, тому визначитися з потрібною буде нескладно.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Можна відзначати "по-новому": коли українцям святкувати Різдво та інші зимові свята.

Тепла піжама

Утеплитися потрібно не лише на вулиці, а й удома. Тому тепла піжама для чоловіків – чудовий варіант подарунка на Новий рік. Святковий настрій допоможе створити веселий принт та тематична упаковка.

Фото: Getty Images

Баф

Баф - це багатофункціональний елемент одягу, який здатний замінити шапку, шарф та маску для обличчя. Це текстильна труба, яка може бути як літньою, так і зимовою. Для холодної погоди виробники часто використовують мембранні або флісові матеріали із утеплювачем.

Фото: pinterest.com

Компактне радіо

Кишеньковий радіоприймач – корисна річ, яку навряд чи хтось купить сам. В умовах війни компактне радіо може стати єдиним доступним джерелом інформації, коли через ворожі удари по енергетичній інфраструктурі зникає електрика, мобільний зв'язок та інтернет.

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Як позбутися пирію на городі: кілька способів, які справді працюють

Як боротися з пирієм на городі - ефективні способи, які допоможуть позбутися бур'яну на участку - прості лайфхаки

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару