Лайм

Христина Решетнік показала, як носити модні широкі штани зимою: фото

Ідея стильного образу від дружини Григорія Решетніка

Широкі штани – трендова річ, яка є в гардеробі кожної дівчини, яка стежить за модою. Ця модель також підкорила українських знаменитостей й вони із задоволенням демонструють свої стильні образи у соціальних мережах. В модних тенденціях орієнтуються Христина Горняк, Даша Квіткова, Ілона Гвоздьова, ROXOLANA (Роксолана Сирота) та багато інших зірок. У цьому матеріалі розповімо, як цієї зими широкі штани носить Христина Решетнік.

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка та мама трьох синів уважно стежить за модою та знає, що цього року топовим варіантом є широкі штани зі стрілками. Христина підібрала собі актуальну модель сірого кольору і скомпонувала з нею монохромний лук.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Читайте також: Христина Решетнік показала, із чим носити пуховики цієї зими: фото.

Широкі штани класичного крою підходять не тільки для ділових образів, як звикли думати, а й для стрітстайл луків. І це на своєму прикладі дуже добре продемонструвала Христина Решетнік.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

33-річна блогер і журналіст одягла трендовий фасон штанів і круто обіграла його вкороченим пуффером із тканинного матеріалу. Стильним доповненням стали темно-сині черевики на білій підошві та шапка з логотипом відомого бренду в тон взуття.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Тож, якщо хочете виглядати стильно та сучасно – не бійтеся незвичайних поєднань. Комбінація класичної моделі з пуховиком стане чудовим рішенням для холодної зими.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу