Лайм

Христина Решетнік показала, з чим носити пуховики цієї зими: фото

Урізноманітніть свій гардероб короткою курткою

У зимовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна змінювати в залежності від погодних умов, настрою та вибраних образів. І якщо ви вже приглянули дублянку-авіатор або довге пальто, урізноманітніть свої луки коротким пуховиком. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим його поєднує журналіст, блогер та дружина популярного українського телеведучого Григорія Решетніка Христина.

Зазначимо, що Христина стежить за модними віяннями і часто публікує на своїй сторінці у соцмережі Instagram знімки у модних луках. Незважаючи на те, що Решетнік – багатодітна мама, вона може похвалитися стрункою фігурою та відмінним смаком.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Цього разу вона поділилася фото у розслаблених повсякденних луках у модних пуховиках молочного та чорного кольору.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Для першого образу дружина українського телеведучого обрала коричневі шкіряні штани прямого крою, які підкреслили її стрункі ноги, та світшот із розрізами з боків молочного відтінку. Свій лук вона доповнила замшевими черевиками кольору мокко в тон до штанів та світлим пуховиком.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Читайте також: Злата Огневич та Анна Неплях показали, як носити наймодніші пуховики 2022 року.

Другий образ у Христини Решетнік вийшов у спортивному стилі. Вона одягла теплий костюм на флісі, що складається з худі з капюшоном і спортивних штанів. Зверху накинула короткий пуховик чорного кольору, а також обіграла образ аксесуарами в'язаними сірими рукавичками і шапкою з хутряним помпоном. Доповнили лук теплі бежево-коричневі черевики зі вставками з овчини на низькому ходу та невеликій платформі.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Зазначимо, що вкорочені пуховики також можна носити із джинсами. Це може бути як трендова двокольорова модель, так і класичні блакитні джинси прямого крою або вибілені джинси-"варенки".

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще одне стильне поєднання – короткий пуховик та сукні або спідниці міді. Такий лук можна урізноманітнити аксесуарами залежно від того, куди ви збираєтесь.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору