Лайм

Топ-7 універсальних подарунків на Новий рік-2023, які можна купити в останній момент

Варіанти, які підійдуть для привітання близьких та друзів

В умовах повномасштабної війни в Україні заздалегідь підготуватися до Нового року-2023 була далеко не у всіх українців. При цьому актуальним залишається питання подарунків, вибирати які доводиться в останній момент. Ділимося універсальними ідеями, які підійдуть батькам, друзям, дівчатам та хлопцям.

1. Світлодіодна свічка на батарейках

Вся Україна стикається з плановими та аварійними відключеннями електроенергії, тому альтернативним джерелам світла в будинку буде радий кожен. Крім того така свічка – гарний елемент декору, а її м'яке тепле світло наповнить кімнату затишком.

Читайте по темі: Блекаут не зіпсує свято: як вибрати найкращі свічки для Новорічної ночі.

Фото: Getty Images

2. Домашній текстиль

Домашній текстиль - універсальний подарунок на будь-яке свято. Це можуть бути рушники або теплий плед. Дизайн при цьому може бути яким завгодно, від нейтрального і повсякденного до веселого та новорічного.

3. Термос або термочашка

Смачний чай взимку зігріє, допоможе розслабитися та відчути затишок. Без електроенергії гріти воду в чайнику або каструлі доводиться часто, що не завжди зручно. У такому разі гарним подарунком стане невеликий термос або термочашка, а на додачу до них можна купити пачку смачного чаю.

Фото: Getty Images

4. Яскраві шкарпетки

Ідея може здатися банальною, але сьогодні у продажу можна знайти по-справжньому оригінальні дизайни шкарпеток, які, окрім практичного застосування, підніматимуть людині настрій.

5. Настільний календар на 2023 рік

Після початку повномасштабної війни багато українців з особливою увагою стежать за календарем, планують свої дні та відзначають пройдені етапи. Робити це можна за допомогою настільного календаря. У продажу можна знайти планери, патріотичні дизайни, зручні відкидні та відривні календарі, календарі з рецептами та приємними мотивуючими побажаннями на кожен день.

Читайте по темі: Як продовжити життя новорічної ялинки: простий лайфхак.

Фото: Getty Images

6. Косметичні набори

Набір косметики - практичний та приємний варіант подарунка на Новий рік, який стане у нагоді кожному і особливо порадує жінок. Щоб не помилитися з вибором, рекомендуємо купувати не креми для обличчя, а засоби для душу та ванни, молочко для тіла, ароматний зволожуючий крем для рук, одноразові маски для обличчя.

7. Ароматизатори для дому

Приємний аромат у будинку підніме настрій, створить атмосферу свята, наповнить приміщення затишком. Саме тому гарним подарунком на Новий рік стане дифузор - флакон з парфумованою рідиною та очеретяні палички, які вбиратимуть її та розповсюджуватимуть аромат у кімнаті.

Фото: Getty Images

Новини партнерів

Читайте також

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі