RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Саме час перемогти лінощі: гороскоп на 24 січня

Астрологи, які раніше оприлюднили прогноз до кінця цього місяця, склали гороскоп на вівторок, 24 січня, для всіх знаків Зодіаку. Стверджують, що зараз вдалий час перемогти лінощі.

Про це повідомляє Ukr.media.

Читайте також: Поціловані долею: чотири знаки Зодіаку, для яких 2023 буде казковим

Овен

Сьогодні очікується багато справ, на яких у вас вистачить і часу, і сил. Не намагайтеся слідувати заздалегідь складеному графіку. Вдасться знайти дуже впливових помічників та однодумців. Можливі фінансові надходження.

Телець

Цей день вимагатиме практичності. Такий підхід дозволить просто та ефективно вирішити побутові проблеми. Також це гарний час для дружніх зустрічей, романтичних побачень. Випадкова зустріч може стати неймовірною любовною історією.

Близнюки

День підходить для важливих зустрічей. Ви зможете сьогодні переконати у своїй правоті будь-кого. З'явиться багато цікавих пропозицій, від яких не потрібно відмовлятися.

Рак

Гарний день для спілкування, зустрічей, а також ділових переговорів. Загалом сьогодні вдасться творчо підійти до будь-якої справи. Можливі незаплановані витрати.

Лев

Хороший день для співпраці. У разі появи проблем - не соромтеся звертатися за допомогою, адже сьогодні вам не відмовлять. Можливі успіхи у комерційній діяльності, в укладанні вигідних угод, отриманні прибутку.

Діва

Сьогодні краще не сидіти вдома. Чим більше часу ви проведете поза домом, тим буде краще. Гарний час для спілкування, нових знайомств та світських заходів. Є шанс продемонструвати таланти.

Терези

День виявиться яскравим. Принаймні, у вас вистачить фантазії, винахідливості та рішучості зробити його таким. Ймовірні успішні збіги. Вам пощастить реалізувати якийсь відчайдушно сміливий план.

Скорпіон

Не варто займатися чужими справами більше, ніж власними. Вдалий день для неформального спілкування з людьми. За потреби - вдасться перевести відносини у романтичне русло.

Стрілець

День гарний для аналізу вчинків, підбиття підсумків. Дехто зможе негайно розпочати здійснення нових планів. Можливе розширення кола спілкування, знайомство із цікавими людьми.

Козеріг

Емоційний, приємний день. Вас запросять взяти участь у якійсь цікавій справі, ініціатором якої може виступити знайомий. Також сприятлива фінансова картина, ймовірні грошові надходження.

Водолій

Сьогодні зможете досягнути успіху у багатьох справах. Головне - робити це всерйоз. Вас зацікавлять речі, до яких раніше були байдужі. Оптимізм і життєрадісність додадуть вам чарівності.

Риби

У цей день не варто перебільшувати важливості питань. Також не потрібно намагатись вирішувати всі проблеми негайно. Хороший час, щоб зрозуміти, хто дійсно близький за духом, а хто - зовсім ні.

Раніше ми розповідали про те, які місяці за гороскопом будуть найважчими для знаків Зодіаку.