Лайм

Як виглядає шатуш - модна техніка фарбування волосся, яка візуально додає йому об’єму

Такий тип фарбування не вимагає багато догляду

В сучасному світі існує безліч різноманітних технік фарбування волосся, і їх популярність змінюється із сезону в сезон. Раніше ми вже писали про наймодніший відтінок блонду, який обрала для себе модель Вікторія Апанасенко, а цього разу розповімо про фарбування в техніці шатуш – ще один тренд цього року.

Фото: pinterest

Що таке шатуш?

Це техніка фарбування волосся, при якій майстер робить плавне розтягування кольору. У результаті виходить гарний відтінок, який не має різких переходів та виглядає максимально розкішно.

Одним із найбільших плюсів фарбування шатуш є те, що зробивши процедуру лише раз, доглянутого ефекту вистачить приблизно на 6 місяців.

Ще одна значна перевага: шатуш візуально робить волосся об’ємнішим, що теж не може не радувати, адже для декого це болюча тема.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте також: Якого кольору волосся варто уникати жінкам, щоб не виглядати старше: поради стиліста.

Після фарбування колір має максимально натуральний вигляд – здається, що у вас від природи такий колір, який переливається різними відтінками. Деякі майстри називають техніку фарбування "поцілунком сонця".

"Подібно до балаяжу шатуш є надзвичайно м’яким, а результати ледь помітні. Це ідеальний варіант фарбування для тих, хто хоче, аби волосся мало більш об’ємний вигляд", - каже Доменіко Казелла, старший колорист в Neville Hair&Beauty.

Фото: pinterest

Експерт пояснює, що наносити фарбу можна спеціальною щіткою, проте він робить це просто руками. За словами фахівця, у такому випадку фарбування виходить ще більш точнішим та виглядає дуже природно: "Щітка може мати більш виражений ефект, але я люблю працювати руками, оскільки так мені вдається краще контролювати весь процес фарбування".

Фото: pinterest

"Ця техніка фарбування найкраще підходить тим, хто справді шукає природний ефект та хоче витрачати мінімум часу на догляд", - додає спеціаліст.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Як підібрати відтінок волосся під свій колір очей: 4 поради.

Процедура фарбування шатуш

Стиліст розподіляє ваше волосся на маленькі прядки. Далі кожна з них начісується і по всій довжині короткими мазками наноситься висвітлююча суміш. Тривалість витримки фарби - від 10 до 20 хвилин. Після закінчення часу майстер змиває суміш і обробляє волосся різними доглядовими засобами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень  

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем