Лайм

Як пофарбувати волосся у новому році: топ-3 тренди-2023

Підберіть для себе відповідний відтінок

Рано чи пізно всі дівчата вдаються до фарбування волосся: одні хочуть оживити натуральні локони новим відтінком, інші замаскувати небажану сивину. І якщо ви знаєте, через яку помилку в фарбуванні волосся жінки виглядають старшими, візьміть собі на замітку трендові кольори 2023 року. theLime зробив добірку з топ-3 трендовими відтінками.

Золотисто-коричневий відтінок

По-перше, золотаво-коричневі відтінки додадуть теплоти та глибини образу, при цьому вони не надто різкі. По-друге, вони підходять різним відтінкам шкіри, чи то світла, оливкова або темна шкіра. А також золотаво-коричневі відтінки нададуть вам вишуканого вигляду з мінімальними зусиллями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як запобігти випадінню волосся.

Усі відтінки червоного

Усі відтінки червоного будуть у тренді у 2023 році. Сюди входять традиційні червоні, бордові, каштанові та мідні відтінки. Червоний – універсальний колір, але він не для людей зі слабкими нервами!

Якщо ви шукаєте новий сміливий колір волосся на 2023 рік, зверніть увагу на бордовий. А якщо хочете додати родзинки своєму волоссю, вибирайте темно-рудий.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядати молодшою: перукар назвала 4 вдалі зачіски для жінок після 40 років.

Карамельний блонд

Карамельний блонд ідеальний для тих, хто прагне м'якого відтінку блонду. Щоб отримати такий відтінок блонда, попросіть свого стиліста виділити пасма світло-карамельним відтінком. Цей колір підійде будь-якій модниці, але особливо тим, які мають холодний відтінок шкіри.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими