Лайм

З печивом і заварним кремом: рецепт смачного торта без випічки

Приготування такого десерту не забере багато часу

Щоб приготувати смачний торт, не обов'язково довго морочитися з розкочуванням коржів і випічкою. Раніше ми розповідали, як зробити лінивий "Мурашник" з печивом і згущеним молоком, а тепер підібрали для вас рецепт простого торта із заварним кремом. Його головні переваги - доступні інгредієнти та швидкість приготування.

Інгредієнти: 300 г пісочного печива, 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю, 100 г вершкового масла, 2-3 яйця, цукор або стевія за смаком, 500 мл молока, плитка шоколаду.

Читайте також: Як приготувати лінивий чизкейк з сиром та печивом.

Фото: instagram.com/dietolog_khrystyna/

Приготування торта без випічки

Спочатку готуємо для торта заварний крем. Яйця збиваємо з цукром, додаємо молоко та кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо.

Ставимо молочно-яєчну суміш на мінімальний вогонь або водяну баню і нагріваємо, безперервно помішуючи. Коли крем загусне, додаємо вершкове масло. Ще раз ретельно перемішуємо, знімаємо з вогню та охолоджуємо.

Печиво занурюємо у молоко і викладаємо у форму для торта. Перший шар печива поливаємо невеликою кількістю крему, а потім викладаємо новий. Чергуємо печиво з кремом доти, доки не закінчаться інгредієнти. Наприкінці розтоплюємо чорний чи молочний шоколад у каструльці та поливаємо торт. За бажання зверху можете посипати його подрібненими горішками.

Перед тим, як пробувати торт, потримайте його в холодильнику кілька годин. Так печиво краще просочиться кремом, а сам він набуде приємної консистенції.

Новини партнерів

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії