Лайм

З печивом і заварним кремом: рецепт смачного торта без випічки

Приготування такого десерту не забере багато часу

Щоб приготувати смачний торт, не обов'язково довго морочитися з розкочуванням коржів і випічкою. Раніше ми розповідали, як зробити лінивий "Мурашник" з печивом і згущеним молоком, а тепер підібрали для вас рецепт простого торта із заварним кремом. Його головні переваги - доступні інгредієнти та швидкість приготування.

Інгредієнти: 300 г пісочного печива, 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю, 100 г вершкового масла, 2-3 яйця, цукор або стевія за смаком, 500 мл молока, плитка шоколаду.

Читайте також: Як приготувати лінивий чизкейк з сиром та печивом.

Фото: instagram.com/dietolog_khrystyna/

Приготування торта без випічки

Спочатку готуємо для торта заварний крем. Яйця збиваємо з цукром, додаємо молоко та кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо.

Ставимо молочно-яєчну суміш на мінімальний вогонь або водяну баню і нагріваємо, безперервно помішуючи. Коли крем загусне, додаємо вершкове масло. Ще раз ретельно перемішуємо, знімаємо з вогню та охолоджуємо.

Печиво занурюємо у молоко і викладаємо у форму для торта. Перший шар печива поливаємо невеликою кількістю крему, а потім викладаємо новий. Чергуємо печиво з кремом доти, доки не закінчаться інгредієнти. Наприкінці розтоплюємо чорний чи молочний шоколад у каструльці та поливаємо торт. За бажання зверху можете посипати його подрібненими горішками.

Перед тим, як пробувати торт, потримайте його в холодильнику кілька годин. Так печиво краще просочиться кремом, а сам він набуде приємної консистенції.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні