Лайм

Як приготувати торт Мурашник без випічки: простий рецепт

На його приготування піде лише півгодини

Серед класичних тортів, таких як Наполеон, Медовик або шоколадно-медовий Спартак, Мурашник користується особливою любов'ю багатьох господинь. Справа не лише у приємному смаку, а й у простоті приготування та доступності інгредієнтів, що вкрай важливо в умовах повномасштабної війни в Україні. Щоб ще більше полегшити завдання, пропонуємо прискорений рецепт торта Мурашник без випічки.

Інгредієнти: 600 г пісочного печива, 500 г вареного згущеного молока, 100 г вершкового масла, 2 ст. ложки сметани, 150 г волоських горіхів, 30 г шоколаду.

Фото: instagram.com/_look_cook_book_/

Читайте по темі: Буде готовий через 30 хвилин. Простий рецепт медовика на сковороді.

Приготування торта Мурашник

Пісочне печиво подрібнюємо у ступці не надто дрібно, щоб вийшла не крихта, а шматочки.

Крем для торта Мурашник збиваємо міксером або блендером, додаючи інгредієнти в такій послідовності: варене згущене молоко, сметана, м'яке вершкове масло.

Волоські горіхи подрібнюємо у ступці і додаємо в крем, після чого ретельно його перемішуємо.

Подрібнене печиво додаємо в крем поступово, щоби рівномірно його розподілити і добре перемішати.

На пласку тарілку викладаємо торт, формуючи конус ложкою. Занадто старатися не потрібно: торт Мурашник застигне і добре виглядатиме навіть із неправильною формою.

Чорний або молочний шоколад натираємо на тертці та посипаємо зверху торт. Залишаємо в холодильнику на півгодини і подаємо на стіл смачне та швидке частування.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні