Лайм

Не мають смаку в одязі: астрологи назвали знаки Зодіаку, які найгірше одягаються

Мода - не їхня сильна сторона

Існують люди, які завжди виглядають стильно та вміють поєднувати будь-який одяг. Протилежність їм – жінки та чоловіки, які навіть за наявності грошей одягаються без смаку. Астрологи розповіли виданню Best Life, хто за гороскопом ніяк не може потоваришувати з модою.

Раки

Раки - сентиментальні та чутливі натури. Вони до останнього бережуть старий одяг, який викликає у них приємні спогади. З цієї причини вони можуть роками носити речі, що давно вийшли з моди, або з'явитися на роботі в рваному светрі. Добре виглядати — не їхня мета. Набагато важливіше для Раків – внутрішній комфорт та спокій.

Читайте також: Астролог назвав три знаки Зодіаку, які мають найбільше шансів стати багатими.

Фото: Getty Images

Близнюки

Близнюки – авантюрний знак, якому властива двоїстість натури. Саме тому вбрання представників цього знака часто здається химерним, ніби зібраним з гардеробів різних людей. Близнюки не будуть годинами аналізувати свою зовнішність у дзеркалі, зате охоче вдягнуть найяскравіші речі та блискучі дрібнички.

Овен

Представники цього знаку в одязі часто керуються зручністю, а чи не модою. Вони віддають перевагу спортивному стилю, а коли доводиться вбиратися – впадають у ступор та приймають сумнівні рішення. Овни можуть носити недоречно сміливі та яскраві вбрання на ділових зустрічах, а в спробі створити модний багатошаровий образ надягають занадто багато речей, що не поєднуються.

Новини партнерів

Читайте також

Підживлюють перед початком цвітіння: як зробити добриво з дріжджів для помідорів

Як приготувати різні варіанти добрива з дріжджів, які корисні властивості вони мають, а також як його застосовувати для томатів  

Як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби і броколі: простий рецепт

Червона риба та броколі в котлетах нададуть їм особливо ніжного смаку та аромату – рецепт цієї страви варто випробувати

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці