Лайм

Взуття на платформі - великий тренд 2023 року: які моделі обрати цієї весни

Платформа знову повернулася в моду

З виходом нових взуттєвих колекцій ми все більше переконуємось, що мода живе за своїми циклічними законами. На подіумах знову з'явилися зручні балетки, туфлі Мері Джейн та взуття на високій платформі. У 2023 році дизайнери пропонують різні пари на платформі - від черевиків та чобіт, до мюлів та кросівок.

Взуття на платформі та масивному підборі було на піку популярності у 70-х роках. У 90-х ця модель зробила камбек завдяки гурту Spice Girls. Потім цей ефектний тренд повертався на початку нульових і 2021 року, і ось 2023-го знову став головним елементом взуттєвого гардеробу сучасних дівчат.

Модне взуття на весну: чоботи на платформі

Чоботи-панчохи знову на піку популярності. Вони можуть бути нижчими за коліно, замінювати довгі гольфи, з масивним каблуком або танкеткою, але головне, щоб була платформа - чим вище, тим модніше.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: Яке взуття буде у тренді навесні та влітку 2023 року: 5 модних прогнозів.

Фото: Pinterest

Черевики на платформі

Цього сезону лідируватимуть черевики на платформі та моделі з масивним підбором. Перевага такого взуття в його практичності, зручності та універсальності. Такі моделі можна носити і з джинсами, і з сукнями.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Туфлі Мері Джейн на платформі

Туфлі з ремінцем-перемичкою були на піку популярності у 90-х. Минулого року вони знову повернулися в моду та міцно закріпилися у трендах. У 2023 році ця модель придбала платформу та товстий підбор.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Мюлі на платформі

Навесні та влітку 2023 року вулиці заповнять мюлі на платформі. Актуальними будуть моделі соковитих відтінків і класичне поєднання кольорів.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Кросівки на платформі

Улюблені багатьма конверси у 2023 році обзавелися високою платформою, яка зробила хайтопи ще стильнішими та зручнішими. Серед спортивних варіантів у топі також високі моделі яскравих кольорів.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Буде свіжим і хрустким до трьох тижнів: геніальний метод для зберігання листя салату

Блогерка продемонструвала, як у домашніх умовах зберігати листя салату та іншу зелень у контейнері та з паперовими рушниками  

Як врятувати розсаду, яка почала жовтіти: підживлення перцю, томатів і баклажанів

Нестача азоту може стати причиною пожовтіння розсади перцю, помідорів, баклажанів – як підгодувати рослини перед посадкою у ґрунт

У чому піти на випускний: добірка стильних і сучасних образів від Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував у мережі, які сукні, костюми та комбінезони приглянути для випускного балу