Лайм

Широкі штани і туфлі Мері Джейн: Катя Осадча показала найбільші тренди 2023 року

Придивіться собі варіант стильного образу

У зимовому гардеробі кожної модниці в 2023 році точно мають бути широкі штани один з трендових фасонів брюк, з яким можна створити як ділові, так і розслаблені повсякденні образи. Цю модель обрала відома телеведуча Маша Єфросиніна, а також інші українські селебріті. theLime вирішив розповісти, з чим їх поєднує популярна провідна Катя Осадча.

Ведуча, як і багато інших зірок, намагається стежити за модними віяннями і часто публікує в соціальній мережі Instagram фото своїх образів як у повсякденному житті, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Цього разу вона поділилася знімками з відрядження у мальовничому місці на заході України. Катя Осадча продемонструвала стильний лук, що складається з широких штанів та стьобаної куртки з накладними кишенями та поясом.

Фото: instagram.com/kosadcha

Total black look вона розбавила білими шкарпетками та трендовими туфлями Мері Джейн на масивній підошві та з ремінцем-перемичкою, які вже були на піку популярності у 90-х, а зараз знову повернулися в моду 2023 року.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Христина Решетнік показала, із чим носити модні широкі штани цієї зими.

З туфлями Мері Джейн можна створити безліч стильних образів. Для офісних буднів надягайте штани прямого крою, білу блузку та в'язану жилетку. Доповніть лук трендовим фасоном взуття.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант, як їх можна носити, – із джинсами. Надягайте лонгслів або гольф-водолазку, штани з деніму, а зверху накиньте тренч чи пальто у клітинку. Доповніть лук білими шкарпетками та туфлями Мері Джейн.

Фото: pinterest.com

Для створення стильного образу надягайте штани прямого крою, які можна злегка підвернути знизу, чорний світшот та трендову стьобану куртку-піджак. Доповніть лук яскравими шкарпетками, наприклад, зеленими, туфлями Мері Джейн, маленькою сумкою та хусткою замість головного убору.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору