Лайм

Який манікюр буде модним весною-2023: популярні кольори та дизайни

Поекспериментуйте з відтінками та деталями

Весна-2023 вже на порозі, тому саме час взяти собі на замітку кілька ідей актуального манікюру на цю пору. Раніше ми вже розповідали про квіткові дизайни та ніжні варіанти покриття, а цього разу поділимося ще кількома трендами, які будуть на піку популярності.

"Скляний" френч

Відрізняється від класичного французького манікюру такий дизайн тим, що кінчик виходить не білим чи кольоровим, а повністю прозорим, і це робить покриття максимально незвичним та оригінальним.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Мінімалізм

Мода на мінімалізм не проходить вже кілька сезонів поспіль, і весна 2023-го не стала виключенням. Напівпрозоре та ледь помітне покриття обирають світові зірки, такі як Дженніфер Лопес, Селена Гомес, Белла Хадід та багато інших. І це зовсім не дивно, адже цей варіант покриття є універсальним та безпрограшним, підходить для будь-яких заходів та випадків.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте також: Який манікюр найкраще виглядає на коротких нігтях: 8 модних ідей.

Перламутр

Такий дизайн виглядає ефектно і точно не залишиться поза увагою. Його особливість полягає в тому, що колір виходить насиченим та переливається різними відтінками, створюючи ефект хамелеону.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Червоний манікюр

Це - класика, яка для багатьох жінок залишається незамінною деталлю їхнього образу. Червоний - колір пристрасті та любові, він вдало підкреслить вбрання та стиль в цілому.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Тонкий френч

Він виглядає дуже елегантно, і це ідеальний вибір для будь-якої пори року, а не лише для весни. Тому якщо ви хочете не прогадати з вибором та завжди залишатися в тренді, обирайте саме цей варіант.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Хромований манікюр

На противагу спокійному френчу та напівпрозорому нюду, хром відрізняється своєю яскравістю та глибиною кольору.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Металік

Цей дизайн сподобається далеко не кожній, однак, для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність, таке покриття може стати справжньою знахідкою.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Як виглядають скляні нігті - оригінальний тренд манікюру 2023 року: фото.

3D дизайн

Манікюр у такому стилі виглядатиме на нігтях оригінально. Обрати можна будь-що на ваш смак: зробити нігті у вигляді об'ємної мушлі чи намалювати інші різноманітні виразні деталі.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Молочний та білий

Це базові кольори, які можна наносити як окремо, так і поєднуючи один з одним. Особливо популярним залишається варіант дизайну омбре: коли бежевий переходить в молочний або навпаки.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього