Лайм

Не знають, що таке щирість: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Експерти поділилися прогнозом

Є люди, які навіть у найскладнішій ситуації не поступляться своїми переконаннями та залишаться чесними – у першу чергу самі перед собою. На противагу їм є інша категорія – тих, хто заради власної вигоди готовий забути про щирість та добро та отримати бажане попри все. Астрологи порталу PinkVilla визначили чотири знаки Зодіаку, які, на їх думку, не завжди є щирими по відношенню до оточуючих.

Близнюки

Цей знак астрологи характеризують як занадто амбітний, такий, що може поступитися власною мораллю та цінностями, аби досягнути бажаного. Тому Близнюки не соромляться залишати свої ідеали позаду, щоб отримати те чого вони хочуть.

"Представники цього знаку лицемірні, брехливі та пасивно-агресивні. Вони також є одним із найбільших нападників, можливо, найбільшими з усіх знаків Зодіаку, тому легко можуть зламати чиюсь довіру до них", - йдеться в джерелі.

Фото: unsplash.com

Скорпіони

Вони не вірять у те, що комусь потрібно давати другий шанс, довго можуть не забувати образу чи злитися. "Якщо ви зрадите Скорпіона, він зачинить перед вами усі двері. Однак якщо він наважиться на такий крок – зраду – то, навпаки, буде очікувати пробачення та розуміння зі сторони іншого", - пояснюють експерти.

Читайте також: Кого чекає успіх, а кого - проблеми: таролог дала прогноз на березень для всіх знаків Зодіаку.

Стрільці

Цей знак часто називають лицемірним, оскільки він занадто милий та дипломатичний, щоб свідомо розбивати чиєсь серце чи довіру. Також Стрільців часто характеризують як дволиких, бо для них притаманно не дуже дотримуватися власних принципів та переконань, вони здатні легко ігнорувати їх, якщо це вигідно.

Фото: unsplash.com

Водолії

Представник цього знаку посміхається всім і вдає, що йому байдуже на поведінку та погляди інших. Однак в глибині душі він всіх засуджує.

"Водолій може вдавати ніби йому немає справи до когось чи до чогось: він буде легко спілкуватися, демонструвати свою доброту та готовність допомогти, - кажуть фахівці. - Проте за цим може приховуватися їх засудливий і надто прискіпливий характер".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Які кімнатні рослини необхідно винести з будинку в сад, як правильно вибрати для них місце, а також як за ними доглядати

Хустка замість пояса: стилістка показала модний прийом, який варто спробувати

Інфлюенсерка та стилістка Аліса П'яткова продемонструвала в мережі, як носити шовкову хустку замість пояса, щоб виглядати небанально

Як зробити ефективне добриво для першого підживлення болгарських перців: простий рецепт

Як приготувати підживлення з мінеральних добрив для того, щоб перці після висадки у відкритий ґрунт розвивалися та радували врожаєм