Лайм

Одяг оверсайз не виходить із моди: як його носити весною 2023 року

Надихайтеся стильними ідеями

Серед трендів 2023 року свою актуальність зберігає оверсайз. Мішковатий одяг, який так полюбився модницям у попередніх сезонах, показав свою універсальність у створенні повсякденних та ошатних образів. Розповідаємо, які речі оверсайз варто приміряти цієї весни.

Пальто

Прохолодною весною створити стильний образ можна за допомогою довгого пальта оверсайз. Цей тренд неодноразово показувала блогерка Даша Квіткова. Актуальними у 2023 році будуть мінімалістичні моделі без зайвого декору, а також класичні спокійні кольори – сірий, чорний, коричневий, молочний, хакі.

Читайте також: Куртки тедді будуть модними навесні-2023: як виглядають трендові фасони.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Фото: instagram.com/kvittkova/

Широкі брюки

Джамала - велика шанувальниця стилю оверсайз, і у своєму Instagram часто демонструє найактуальніші фасони. Під час поїздки до Лондона співачка показала розслаблений лук у широких сірих штанах палаццо. Їхня головна особливість - вільні і дуже широкі штанини, які розширюються прямо від талії. Вони добре поєднуються з кросівками та трикотажними светрами-оверсайз.

Фото: instagram.com/jamalajaaa/

Фото: instagram.com/jamalajaaa/

Костюми

Стиль оверсайз ідеально влився у тренд на жіночі брючні костюми. Обирайте подовжені жакети та штани із завищеною талією як у співачки Наді Дорофєєвої. Такі костюми чудово виглядають як з кросівками, так і з більш класичним взуттям, наприклад, черевиками челсі, лоферами або ботильйонами на підборах.

Читайте також: Як носити трендовий костюм з кросівками показала Катя Осадча: фото.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Фото: instagram.com/kvittkova/

Джинсові куртки

Денім навряд колись вийде з моди, але з сезону в сезон бренди намагаються обіграти його по-новому. Так, навесні 2023 року актуальними будуть джинсові куртки оверсайз. Створючи такий образ, пам'ятайте про пропорції: одна річ у вбранні має підкреслювати фігуру, а не ховати її. Наприклад, вузький топ або закочені рукави, які відкривають тонкі зап'ястя.

Фото: Pinterest

Новини партнерів

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт