Лайм

Класичні лофери на піку популярності – як виглядають наймодніші туфлі 2023 року

Поекспериментуйте з образами

На календарі – лютий, а це означає, що чимало модниць вже почали оновлювати гардероб перед новим сезоном. І якщо ви вже знайшли відповідну пару кросівок під джинси або ж приглянули стильні балетки для повсякденних образів, урізноманітніть свої луки класичними лоферами. theLime ділиться з вами сміливими ідеями, з чим їх поєднувати навесні 2023 року.

Лофери – це туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднятим півколовим швом. Такою деталлю лофери нагадують мокасини, але на відміну від останніх у них є каблук. Існує кілька різновидів лоферів: пенні-лофери, лофери з пряжкою, з кисточками, з бахромою, бельгійські лофери, венеціанські лофери, сліпери тощо. А останнім часом трендовими стали лофери на платформі та з грубою тракторною підошвою.

Фото: instagram.com/threadsstyling

З туфлями-лоферами можна створити безліч стильних образів. Для повсякденного луку пригляньте класичну модель із пряжкою. Одягайте сині джинси з високою лінією талії, чорний лонгслів та бежевий піджак оверсайз у клітинку. Доповніть образ непомітними прикрасами та сумкою-клатчем.

Фото: instagram.com/leasy_inparis

Якщо у вашому гардеробі вже є одні лофери чорного кольору, підберіть ще одну модель, наприклад коричневого відтінку або світло-бежевого. Також навесні можна урізноманітнити гардероб лоферами із замші або зі штучної шкіри, що імітує шкіру пітона.

Фото: SEBAGO

Фото: GRENSON

Фото: ARKET

Читайте також: Які туфлі будуть наймоднішими у 2023 році: трендові моделі, від яких усі в захваті.

Для тепліших весняних днів підійде лук, що складається з чорної короткої спідниці, білої блузки оверсайз, сірого кардигану на ґудзиках, а також напівпрозорих капронових колготок із візерунком та класичних лоферів. Доповніть образ рюкзаком або місткою сумкою-шопером.

Фото: instagram.com/francescasaffari

Також трендову модель взуття можна носити зі спідницями максі або широкими брюками з легких тканин.

Фото: VAGABOND SHOEMAKERS

Для більш прохолодних днів можна приглянути модель лоферів, утеплених хутром. Одягайте чорну блузку, широкі штани та класичний тренч. А доповнять лук білі шкарпетки, туфлі-лофери та невелика сумка.

Фото: instagram.com/lefevrediary

Лофери ідеально підійдуть для ділових образів в офіс. Одягайте костюм або блузу і довгу спідницю, а зверху накиньте пальто-халат. Доповнять образ класичні лофери та шкіряна сумка.

Фото: instagram.com/lois_la_mode

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно