Лайм

Як носити трендовий брючний костюм з кросівками показала Катя Осадча: фото

Візьміть собі на замітку варіант стильного лука

У базовому гардеробі кожної дівчини обов'язково має бути кілька водолазок, светрів, широкі джинси, а також брючний костюм, з яким можна створити як ділові, так і повсякденні образи. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим його поєднує популярна телеведуча та багатодітна мама Катя Осадча.

Зазначимо, що вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото у стильних луках як зі зйомок та святкових заходів, так і у повсякденному житті. Як і багато інших українських знаменитостей, Осадча стежить за модою і намагається слідувати останнім трендам.

Цього разу для зйомок вона обрала лаконічний образ із білим лонгслівом та чорним брючним костюмом, який складався з трендових широких штанів та піджака з контрастними ґудзиками та декоративним елементом на плечі. Завершували лук білі кросівки.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Лілія Ребрик у трикотажному костюмі показала великий тренд 2023 року.

Зазначимо, що тренд носити жіночі костюми не з класичним, а зі спортивним взуттям, уже декілька сезонів поспіль користується великою популярністю у модниць.

Якщо у вашому офісі немає суворого дрес-коду, надягайте коричневу водолазку та синій брючний костюм. Доповніть лук кросівками в тон до гольфу.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - надягайте костюм яскраво-зеленого відтінку, чорну блузу в білий горошок, яку можна частково заправити в штани, а частково залишити навипуск. Доповніть образ зручними кедами та шкіряною сумкою через плече.

Фото: pinterest.com

Для стильного луку оберіть нестандартний брючний костюм, наприклад, чорно-білий. Доповніть його модними кросівками, невеликою сумкою та аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Віра Кекелія у брючному костюмі показала найбільший тренд 2022 року.

Ще один варіант – костюм у стилі оверсайз яскравого салатового відтінку. Підберіть аксесуари та взуття контрастного кольору, щоб виділитися з натовпу.

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути сірий модний фасон костюма у клітинку. Доповніть його білим лонгслівом та чорною шкіряною сумкою-шопером.

Фото: pinterest.com

А для найсміливіших модниць радимо приглянути брючний костюм бордового кольору. Доповніть його топом, футболкою або водолазкою, коричневими аксесуарами та кросівками на масивній підошві.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно