Лайм

Топ-5 грубих помилок при фарбуванні волосся, яких необхідно уникати

Прислухайтеся до порад експертів

Рано чи пізно всі жінки вдаються до фарбування волосся: одні хочуть оживити локони новим кольором, інші замаскувати небажану сивину. Однак послуги професійного колориста - задоволення не з дешевих, тому багато хто влаштовує салони краси вдома. Раніше стилісти розповіли, як правильно зафарбовувати сивину в домашніх умовах, тепер сайт Really Ree назвав 5 помилок при фарбуванні волосся, яких варто уникати.

Вибір неправильного відтінку

Перед тим, як фарбувати волосся в домашніх умовах, потрібно обрати правильний відтінок. Якщо ви хочете зробити волосся на тон світлішим або темнішим, то сміливо приступайте до домашнього фарбування. Для радикальних змін краще сходити до салону. Експерименти вдома не дадуть бажаного результату.

Фото: unsplash.com

Неправильна підготовка

Щоб домашнє фарбування пройшло гладко і без метушні, важливо правильно до нього підготуватися. Переконайтеся, що у вас достатньо фарби для вашої довжини та густини волосся. Приготуйте старий рушник, який не шкода забруднити фарбою. Нанесіть трохи зволожуючого крему навколо лінії росту волосся, щоб фарба не ввібралася в шкіру. Все це має велике значення.

Читайте також: Зірковий стиліст назвав помилку у фарбуванні волосся, через яку жінки виглядають старшими.

Фото: unsplash.com

Не просити допомоги

Ще одна поширена помилка – фарбувати волосся вдома самостійно. Немає нічого поганого в тому, щоб попросити когось про допомогу, адже рука подруги краще розподілить фарбу по волоссю, в результаті чого колір вийде рівномірнішим. Не ризикуйте, коли справа стосується краси.

Фото: unsplash.com

Ігнорування інструкцій

Інструкції до фарб для волосся існуть не просто так. Кожна рецептура є унікальною, і для кожного окремого продукту може знадобитися новий метод змішування або застосування. Витратьте кілька хвилин на вивчення брошури, яка додається, перш ніж приступити до фарбування, і ваше волосся буде вам вдячне.

Фото: pexels.com

Відразу робити колір волосся постійним

Якщо ви вперше фарбуєте волосся, то добре обміркуйте, перш ніж змінювати відтінок. Прийняття рішення про постійну зачіску - це свого роду зобов'язання. Звичайно, волосся відросте, але це може зайняти деякий час. Спробуйте спочатку тимчасовий варіант, перш ніж зупинитись на одному конкретному кольорі. Дайте собі звикнути до нового відтінку волосся.

Читайте також: Як підібрати відтінок волосся під свій колір очей: 4 поради.

Фото: unsplash.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня