Лайм

Так одягатися не варто: 10 модних помилок, які додають жінкам віку

Врахуйте ці рекомендації

Створюючи модний образ, жінки можуть гармонійно поєднувати речі різних стилів. Заборон немає, чи то вінтажні сукні а-ля 60-ті, чи платформи та штани кльош 70-х, чи об'ємні силуети 80-х. Однак є речі, що псують зовнішній вигляд і навіть візуально старять жінку. Видання Best Life розповіло про них докладніше.

Безформні кардигани

Безформні розтягнуті кардигани можуть бути затишними, але їх краще залишити для дому. Такий одяг позбавляє вас силуету, приховує фігуру. Якщо ж ви обираєте актуальний у 2023 році оверсайз, стежте за пропорціями: вільний фасон кардигана врівноважте вужчим топом і штанами, які підкреслюють талію.

Фото: Getty Images

Погано підібрані окуляри

З віком зір може слабшати, і нам доводиться носити окуляри – комусь для читання, а комусь – постійно. Пам'ятайте, що цей аксесуар дуже впливає на загальний образ жінки. Підберіть оправу, яка підходить для вашого обличчя та поєднується з зачіскою, яку ви носите.

Читайте також: 7 речей, які роблять образ дорожчим: їх варто мати у гардеробі.

Занадто вузький та відвертий одяг

Пишатися своєю фігурою - чудово, але постійна її демонстрація через занадто вузький і навмисне сексуальний одяг створює враження, що ви старанно намагаєтеся виглядати молодше своїх років. Знайдіть золоту середину, яка доповнить ваші виграшні сторони більш елегантним чином.

Тотально чорний одяг

Чорний одяг може виглядати стильно і користується великою популярністю у модниць, але це не означає, що вам потрібно наслідувати чужий приклад. Чорний колір може відтягувати світло від вашого обличчя, перетворюючи навіть найсимпатичнішу жінку на похмуру безформну пляму. Додайте трохи яскравих або контрастних відтінків у свій повсякденний образ.

Ви носите те саме, що й у юності

Як би ви не любили свій юнацький стиль, настав час рухатися далі. А якщо ні, то замість молодіжного образу ви отримаєте застарілий і неактуальний вигляд.

Мішкуваті джинси

Вузькі джинси скінні у 2023 році вийшли з моди, але мішкуваті, надто вільні фасони можуть виявитися ще більш невтішними для вашої фігури. Віддавайте перевагу крою, який не зіпсує пропорції тіла.

Читайте також: 8 золотих правил, щоб ваші джинси довше зберігали новий вигляд.

Фото: Getty Images

Водолазки

Вузькі водолазки з високим коміром – вкрай дискусійний предмет гардеробу. Якщо ви вирішили його носити, віддавайте перевагу однотонним моделям без декору або незграбних принтів.

Великі квіткові візерунки

На жаль, яскраві та великі принти можуть зіпсувати враження від речі, навіть якщо вона добре сидить. Такий дизайн підходить для літніх суконь, але може виглядати як дешевий несмак на куртці, жакеті, легінсах або футболці.

Контрастні шкарпетки з кросівками

Погано підібрані шкарпетки у поєднанні з кросівками – модна помилка. Якщо ви відкриваєте ноги, подбайте про те, щоб шкарпетки або поєднувалися з кросівками за кольором, або щоб їх зовсім не було видно. Хороший варіант – укорочені шкарпетки чи спеціальні сліди.

Шорти карго

Незалежно від того, скільки вам років (або наскільки вам подобаються кишені), носіння шорт-карго порушує всі модні правила. Залишіть їх для рибалок та дачників, а не для носіння у місті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев