Лайм

Характер - порохова бочка: які знаки Зодіаку найбільше гніваються та кричать

У них "вибухонебезпечний" темперамент

Є люди, з якими краще не сваритися. Деякі з них можуть помститися, інші не пробачають образ, а треті настільки імпульсивні та різкі, що передбачити їхню поведінку важко. Видання Astrotalk розповіло, у яких знаків Зодіаку найчастіше зустрічається вибуховий темперамент.

Овен

Знаком Овна управляє Марс – планета енергії, пристрасті та агресії. В результаті Овни відомі своїм запальним характером та імпульсивністю. Вони можуть легко засмучуватися та дратуватися, коли щось іде не за планом. Також вони не бояться висловлювати свій гнів чи розчарування.

Овнам властиве сильне бажання перемагати. Постійне почуття загрози та виклику робить їх схильними до спалахів гніву. Однак Овен швидко прощає та забуває. Їхній гнів випаровується так само швидко, як і виник.

Читайте також: Їх легко обдурити: названі наївні та довірливі знаки Зодіаку.

Фото: Getty Images

Лев

Знаком Лева управляє Сонце – зірка самовираження та творчості. Отже, вони потребують уваги та захоплення. Але коли Леви відчувають, що їх ігнорують чи недооцінюють, вони можуть стати дуже темпераментними.

Представники вогняного знаку схильні драматизувати, гостро реагувати на незначні проблеми, голосно та емоційно розмовляти. Однак Леви також щедрі та сердечні, і гнівливість їх зазвичай недовговічна.

Скорпіон

Знаком Скорпіона управляють войовничий Марс та містичний Плутон. Оскільки це планети трансформації та сили, Скорпіони наділені пристрасною натурою, емоційністю та різкістю. Коли представники цього знаку почуваються скривдженими, вони можуть гніватися та кричати.

Скорпіони часто бувають властолюбними ревнивцями, що може призвести до спалахів гніву або навіть до мстивої поведінки. Більше того, вони можуть приховати образу. Все це робить їх знаком Зодіаку із найскладнішим характером.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї