Лайм

Як носити штани-кльош цієї весни: топ-5 модних варіантів

Стильні ідеї образів на будь-який смак

Навесні 2023 року у тренди повернувся кльош, який був модним символом 60-70-х років. Штани-кльош - стильна та універсальна річ, яку можна носити по-різному, тому не ігноруйте дану модель у створенні модних луків. Обирайте крій штанів, який вам до душі: кльош від коліна або від стегна, і носіть з топами, блузками та джинсовками. Ми зібрали для вас декілька стильних ідей.

З укороченим топом

Розкльошені штани чудово виглядають з укороченим топом, особливо якщо ви хочете створити богемний або фестивальний образ. Оберіть короткий топ і надягніть штани-кльош з високою талією, зверху можна накинути сорочку. Ефектний образ вийде також з укороченим топом з легкої тканини.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З джинсовою курткою

Куртка з деныму - чудовий варіант для весни, яка створить гармонійну пару трендовим штанам. Носіть штани-кльош із простою футболкою або худі, і додайте джинсову куртку для повсякденного та класного образу.

Читайте також: Які фасони жіночих штанів вважають модними цієї весни: тренди 2023 року.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З легкою блузою

Блуза з легкої тканини - ще один варіант для поєднання з брюками-кльош цієї весни. Оберіть блузку з принтом або з яскравого атласу, щоб додати родзинку, і заправте її в штани, щоб створити вишуканий та стриманий образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Додайте аксесуар

Щоб ваші штани-кльош дійсно виділялися, додайте до образу ефектний аксесуар, наприклад, крислатий капелюх, масивне намисто або пару ефектних сережок. Ці аксесуари можуть допомогти пов'язати ваш образ докупи і додати яскравих фарб або текстур.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Легкі та дихаючі тканини

Коли ви надягаєте штани-кльош весною, важливо вибирати легкі та дихаючі тканини, в яких вам буде комфортно у теплу погоду. Шукайте штани з бавовни або льону та поєднуйте їх з легкими топами, сорочками та блузами, щоб створити зручний та стильний образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, яке взуття найкраще поєднується з джинсами кльош.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу